Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ty tak na serio? Przecież on specjalnie tak napisał SARKAZM ludzie po ch*j wchodzicie na sadistic odłóżcie srajfony na półkę bo mam wrażenie ze społeczeństwo z dnia na dzień jest coraz głupsze....Nie pisałbym tego komentarza ale dostałeś od kogoś piwo czyli debili nie brakuje...Serio oglądałem filmiki z początków sadistica i każdy rozumiał ocb a teraz co widzę ze ktoś mądrzejszy tekst napisze nie wprost tylko właśnie dla beki sarkazmem to już banda debili go poprawia...Nosz k***a xD
Nie zrozumiałeś sarkazmu i przypierdalasz się że ja nie zrozumiałem sarkazmu. Brawo kurwa brawo "nosz kurwa iks de"
Kamery kamerami, ale jakim trzeba być zjebem by leżeć na łóżku w czapce i butach?
Okno było otwarte.
Oho, następny się zesrał.
A to że panstwo męczy ludzi, to już wyj***ne.
Tak, skoro lubią być dymani w kapsko, to już ich sprawa
Męczą zwierzaka żeby jakieś gówno nagrać
Hahahaha. Męczą zwierzaka. No pewnie. Na łóżeczku, pod kocem, głaskany- jaki zmaltretowany ten pies
Albo jesteś lewak albo tego nie przemyślałeś
Hahahaha. Męczą zwierzaka. No pewnie. Na łóżeczku, pod kocem, głaskany- jaki zmaltretowany ten pies
Albo jesteś lewak albo tego nie przemyślałeś
Ale jego wizerunek został upubliczniony bez pisemnej zgody i nawet nie zakratkowali pyska. W dodatku pewnie tantiemów nie dostanie.
No trudno powiedzmy to sobie otwarcie, ten portal zszedł na psy co drugi materiał na głównej jest na poziomie tego gówna. Tylko ciemne tło pozwala mi jeszcze odróżnić sadistica od pudelka. Pora likwidować tu konto bo nie ma na co popatrzeć. Na hardzie też dno i wodorosty ciągle tylko transy walące gruchę. Admin widzisz i nie grzmisz. Odchodzę nie dzwońcie do mnie.
No trudno powiedzmy to sobie otwarcie, ten portal zszedł na psy co drugi materiał na głównej jest na poziomie tego gówna. Tylko ciemne tło pozwala mi jeszcze odróżnić sadistica od pudelka. Pora likwidować tu konto bo nie ma na co popatrzeć. Na hardzie też dno i wodorosty ciągle tylko transy walące gruchę. Admin widzisz i nie grzmisz. Odchodzę nie dzwońcie do mnie.
cóż kolego wolna wola ,mi równeż się nie podobają .....ale hard to hard nie telewizja tvp
Nie zrozumiałeś sarkazmu i przypierdalasz się że ja nie zrozumiałem sarkazmu. Brawo kurwa brawo "nosz kurwa iks de"
"Aaa, jak z psem to spoko"
Swoją drogą dziwni są ludzie, którzy mają kamery zamontowane w każdym pokoju.
A to sądzisz że to sie przypadkiem na taką właśnie kamere nagrało?
No raczej to jest zwykłe pytanie no ale ok, dobry sarkazm każdy może to stwierdzić, jak odpowiadasz pytaniem na kogoś sarkazm...może jakby to było napisane w formie twierdzącej, mniejsza nie ma sensu tego dalej kontynuować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów