📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Piwko za własny materiał!
"jestem... jestem... jestem... pojebanym no livem"
z upośledzonych nie powinno się śmiać
po takich filmach zawsze warto powtórzyć że jak się nie ma nic ciekawego do pokazania to się filmu nie robi
po takich filmach zawsze warto powtórzyć że jak się nie ma nic ciekawego do pokazania to się filmu nie robi
Kurwa myślałem że na sadolu są dojrzali ludzie a tu chuja. Jak łatwo jest się dziś w necie wybić. WYstarczy udać/być idiotą a poklask i ciśnięcie od gimbusów gwarantowane.
Tak jak koleś od jesteś zwycięzcą. Ten sam schemat działania. Użyszkodnicy jeszcze nie ujmiejo internetuw.
Tak jak koleś od jesteś zwycięzcą. Ten sam schemat działania. Użyszkodnicy jeszcze nie ujmiejo internetuw.
Tomaszu, niby masz racje ale powiedz, czy ktoś normalny chciałby się wybić na byciu debilem? Nie sądzę, tylko debil może tego chcieć o ile robi to świadomie, ktoś normalny raczej woli zabłysnąć czymś inteligentnym i mądrym. Także debile dla debili i od razu klaruje się nam sytuacja kto jest kim.
Chyba znałem typa ale pewien czy to on nie jestem. Ale jeżeli to on to powiem że zawsze był "lekko" przytrzymany.
Wraca do domu ze szkoły i wali na kanapę, oglądając Beara Gryllsa. To jest prawdziwy świr!
Tomaszu ma racje a przykładów na to jest cała masa i zapamiętajcie życiową mądrość gówno zawsze wypłynie.
jest wszystkim ale nie jest zwycięzcą
uzależnienie od Discovery - tego jeszcze nie bylo
Discovery prawdziwe skonczylo sie wiele lat temu. Teraz serwuja tylko jakies ustawiane gowno, przerywane reklamami, a wlasciwie rekalmy stanowia ok. 1/3 godzinnego bloku.
Wiec ten chlopak jest wlasciwym odbiorca tego kanalu, takim ludzia jest on dedykowany
Niestety juz nie ma dobrych kanalow popularno-naukowych.
Moze jeszcze na Planet + cokolwiek, czasami..
Wiec ten chlopak jest wlasciwym odbiorca tego kanalu, takim ludzia jest on dedykowany
Niestety juz nie ma dobrych kanalow popularno-naukowych.
Moze jeszcze na Planet + cokolwiek, czasami..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów