18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
L................o 2013-12-02, 14:50 1
Piwko za własny materiał!
Zgłoś
MauełuszTe 2013-12-02, 14:52
"jestem... jestem... jestem... pojebanym no livem"
Zgłoś
wormarder 2013-12-02, 15:01
z upośledzonych nie powinno się śmiać

po takich filmach zawsze warto powtórzyć że jak się nie ma nic ciekawego do pokazania to się filmu nie robi
Zgłoś
Tomaszu 2013-12-02, 15:02 1
Kurwa myślałem że na sadolu są dojrzali ludzie a tu chuja. Jak łatwo jest się dziś w necie wybić. WYstarczy udać/być idiotą a poklask i ciśnięcie od gimbusów gwarantowane.
Tak jak koleś od jesteś zwycięzcą. Ten sam schemat działania. Użyszkodnicy jeszcze nie ujmiejo internetuw.
Zgłoś
xXDoggXx 2013-12-02, 15:09 1
Tomaszu, niby masz racje ale powiedz, czy ktoś normalny chciałby się wybić na byciu debilem? Nie sądzę, tylko debil może tego chcieć o ile robi to świadomie, ktoś normalny raczej woli zabłysnąć czymś inteligentnym i mądrym. Także debile dla debili i od razu klaruje się nam sytuacja kto jest kim.
Zgłoś
Rysiu11 2013-12-02, 15:14
Chyba znałem typa ale pewien czy to on nie jestem. Ale jeżeli to on to powiem że zawsze był "lekko" przytrzymany.
Zgłoś
alkofil84 2013-12-02, 15:23 2
Wraca do domu ze szkoły i wali na kanapę, oglądając Beara Gryllsa. To jest prawdziwy świr!
Zgłoś
Vullcano 2013-12-02, 15:25
On chyba przez ten cały czas oglądał Disney Channel
Zgłoś
Kemys 2013-12-02, 15:33
Tomaszu ma racje a przykładów na to jest cała masa i zapamiętajcie życiową mądrość gówno zawsze wypłynie.
Zgłoś
blackbird969 2013-12-02, 16:28 1
jest wszystkim ale nie jest zwycięzcą
Zgłoś
k0zi 2013-12-02, 16:41
Według Discovery Channel jednostką siły jest MPa.
Zgłoś
palililili 2013-12-02, 16:52 1
uzależnienie od Discovery - tego jeszcze nie bylo
Zgłoś
ja i chuj 2013-12-02, 16:53 3
Tylko sosnowiec mógł wychować takiego odrzuta.
Zgłoś
las84500 2013-12-02, 17:13
Jestę...jestę... Jestem Legendą...internetu
Postraffiam fas ciule.
Zgłoś
J................r 2013-12-02, 17:24
Discovery prawdziwe skonczylo sie wiele lat temu. Teraz serwuja tylko jakies ustawiane gowno, przerywane reklamami, a wlasciwie rekalmy stanowia ok. 1/3 godzinnego bloku.

Wiec ten chlopak jest wlasciwym odbiorca tego kanalu, takim ludzia jest on dedykowany
Niestety juz nie ma dobrych kanalow popularno-naukowych.
Moze jeszcze na Planet + cokolwiek, czasami..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem