Może mi ktoś napisać skąd oni mają kasę na takie fury?
Co filmik o bijatyce, to zawsze w tle widzę auta za 50k $ albo i więcej.
Chyba oglądamy inny filmik. Stara Honda Accord, stary Mustang, Dodge Ram jakis starszy... To same auta za 40k zł max. Dodatkowo myślisz, że w Stanach zarabiają tyle co robaki w Polsce? Dla nich 1 mln zł za dom to zwykła kwota. U nas 1 mln zł to niebagatelna kwota. Żyjemy na tej samej planecie ale innym świecie. Dodatkowo jak to mówił polski inżynier mieszkający w USA : w Polsce jak w lesie. Nie, w Polsce jak w chlewie obsranym gównem.
Małpi gaj... Kto to rucha?! Bo przecież mnożą się na potęgę
Pewno Ci, którzy brzydzą się Ciebie. To, że jesteś biała nie oznacza, że jesteś fajna... Co więcej, po twoich wypowiedziach śmiem stwierdzić, że jesteś równie spasiona i zdziczała co bohaterki materiału.
i za ten link masz piwo.
A idź w chuj, ten wielki cyklop z KKK wygląda jak przebrana pizda z wrestlingu
Chyba oglądamy inny filmik. Stara Honda Accord, stary Mustang, Dodge Ram jakis starszy... To same auta za 40k zł max. Dodatkowo myślisz, że w Stanach zarabiają tyle co robaki w Polsce? Dla nich 1 mln zł za dom to zwykła kwota. U nas 1 mln zł to niebagatelna kwota. Żyjemy na tej samej planecie ale innym świecie. Dodatkowo jak to mówił polski inżynier mieszkający w USA : w Polsce jak w lesie. Nie, w Polsce jak w chlewie obsranym gównem.
Różnica polega na tym, że w Polsce kto bardziej ogarnięty ma swoje mieszkanie, a w Stanach wszyscy ujebani w kredyty do konca życia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów