📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Takie są stringi z najnowszych katalogów, zakładasz a potem zapominasz że się założyło ;p
szkoda, że się nie zesrała
Rom bom bom, galoty się drą.
Przecież było sexy- gdyby nie rozdarła sobie spodni pewnie pisalibyście , że bardziej sexy by było gdyby jej się te ciasne spodnie rozpruły.
zajebiście seksi dla leniwych szowinistycznych świń - tylko przysiad i spodni takiej nawet zdejmować nie trzeba -
Jaki tampon kurna... To jest kawałek Hollonka, albo Fuga zbys wysoko osadzona.
biali robią brązowe kupy, a muziny białe...........nie wiedzieliście?!?!?!
Faktiszen, można brać ale, to białe coś co mnie przeraziło. Może to string, podpaska lub coś innego.
Ale nie wiem po jakiego chuja ona się tak wykręca jak by zastrzyk w kark dostała.
Moim skromnym zdanie lepiej by było gdyby sobie wydziarała nad tyłkiem
"OPEN 24H".
I by nie musiała się produkować wygibasami.
Ale nie wiem po jakiego chuja ona się tak wykręca jak by zastrzyk w kark dostała.
Moim skromnym zdanie lepiej by było gdyby sobie wydziarała nad tyłkiem
"OPEN 24H".
I by nie musiała się produkować wygibasami.
@Podgor
Szkoda, ze któryś z czarnuchów nie wykorzystał okazji.
jak nie ? myslisz ze czemu film sie urywa ?
Szkoda, ze któryś z czarnuchów nie wykorzystał okazji.
jak nie ? myslisz ze czemu film sie urywa ?
Skojarzyło mi się z kurą znoszącą jajko (filmik z sadistika z ostatniej Wielkanocy)
Ten tatuaż nad dupskiem jest tak świetny, że myślałem na początku, że chodzi o to, że się obsrała aż po kręgosłup...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów