📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@ pkh co ty pierdolisz jjak ty reka na 1 koniu jezdzisz naped 1 konnny
może i film fajny ale ta muza Ruska czy rosyjska jest wkurwiająca
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Steyr to może przejdzie ale raczej jego wojskowe transportery 6x6 i 8x8
I to są prawdziwi kierowcy. A nie cwaniaczki z LSW albo LLE
po tytule od razu wiedziałem o co chodzi. nawet nie patrzyłem na obraz.
Kurwa mać to jest właśnie KrAZ, zapierdalałem takim po poligonie w wojsku. Fakt benzynę wpierdalało jak pojebane ale na dworze -30stopni a w kabinie z otwartymi oknami można było siedzieć w samych gaciach... to były czasy
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
wydaje mi sie ze bardziej niz 4x4 czy 8x8 czy nawet 12x12 bardziej liczy sie tu masa takiego pojazdu
Christopher Paolini
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów