idiotów nie brakuje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
na to kurwa powinny być paragrafy..
owek napisał/a:
Koles ciapaty to wszytsko jasne.
No no, koleś ciapaty, krowa łaciata, siur. Wsio jasne.
jeżeli chodzi o tył to jeszcze rozumiem bo wyschnie, tak samo drzwi, klamki i przyciski tam się nic nie stanie, bo sam ostatnio byłem na myjni ręcznej i mi tak samo myli, na początku byłem trochę wkurwiony, co te bambusy robią ale tak się myje samochody w myjniach jeżeli chodzi o tylne kanapy, boczki i drzwi
ALE kurwa na deske napierdolić wody?! OoO chyba mu się przelewa
ALE kurwa na deske napierdolić wody?! OoO chyba mu się przelewa
tak sie myje auta popowodziowe:P z wierzchu tapiceke sie przepłucze z błota i wio na aukcje albo do polski:P
No i co? Ja też tak myje
Jeździ tym pojebany śmierdzący świniak (co widać), jebnie tam jak w oborze to nie ma innego wyjścia ... zapachowe choinki tam nie pomogą przecież :]
Kazuja napisał/a:
zapachowe choinki tam nie pomogą przecież
A takie zwykłe, z lasu niby pomogą?
marqs010 napisał/a:
tak sie myje auta popowodziowe:P z wierzchu tapiceke sie przepłucze z błota i wio na aukcje albo do polski:P
Chyba cię popierdoliło
Nine, ten, never sleep again.
pewnie nie jego
Widać, że Włoch. Oni właśnie tak traktują swoje auta. Raz jak byłem we Włoszech i zobaczyłem samochód znajomego, to zastanawiałem się "Jak to jeszcze jeździ?".
@Wszyscy up którzy mówicie że "Debil", "Kretyn", "Idiota" itd:
Skończcie pierdolić.
Jego samochód, jego sprawa! Napinacie się, bo nigdy się takiego nie dorobicie. Na pewno nie siedząc na sadisticu.
Skończcie pierdolić.
Jego samochód, jego sprawa! Napinacie się, bo nigdy się takiego nie dorobicie. Na pewno nie siedząc na sadisticu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów