Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
andrewerty 2013-05-09, 14:54 1
a co kurwa mieli na kremówki iść ?

>CBR 929RR Fireblade
Zgłoś
androgenius 2013-05-09, 14:59 6
pika napisał/a:

o boze ale jarasz sie cwelu tym qwa gosc nawet nei wyglada jak maturzysta m nie jest ubrany na gaolowo chyba ze to idiota dyslektyk, po drugie ma skonczone 18 lat wiec chuj cie to boli ze sobie popija malolacik. dobrze robi

Oznajmił mistrz pisma nieskalanego błędem
Pies ci w ryj.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
P................e 2013-05-09, 14:59
WOW!! to w bydgoszczy maturzysta już spożywa piwo?

haaaaardkooooor!
Zgłoś
GranatPL 2013-05-09, 15:03
Przynajmniej jeden pokazał jak mu na prawdę poszła matura ;]
Zgłoś
Tassadar 2013-05-09, 15:07
Mam wrażenie że cały myk polega na tym że zdjęcie jest, powiedzmy sobie bardziej oficjalne bo w gazecie, niż na takim fckbooku. i ot cały sadystyczny akcent

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Steven 2013-05-09, 15:32
Panowie, kurwa, to jest zabawa pt. "Znajdź nie pasujący element"
Zgłoś
garota 2013-05-09, 15:35
Kurwa przez chwilę nie mogłem się doliczyć które to dziewczyny...niezłe pedałki teraz wyrastają z dzieciaków.
Zgłoś
pomaranczowy4 2013-05-09, 15:44
MassSlesher napisał/a:

Jeden browar na sześć osób? Słaba ta dzisiejsza młodzież.

ale wszystkim oprocz ostatniego widać tlko jedną rękę...moze ten przedostatni trzyma mu browar
Zgłoś
S................s 2013-05-09, 16:11
Ja pierdziu! Oni idą na browar! Ale to musi być niesamowite uczucie!

-.- Myślę, że są już na tyle duzi żeby spożywać co chcą i gdzie chcą.
Zgłoś
pisk64 2013-05-09, 16:15
ja tam sie po maturze najebałem jak szpadel. nic dziwnego. chociaż mi do tego 1 browar napewno nie starczył

i panienki brzydkie jak noc listopadowa
Zgłoś
w................a 2013-05-09, 16:20
ladna afera
Zgłoś
donplicco 2013-05-09, 16:27
No i co?
Zgłoś
NealCaffrey 2013-05-09, 16:55 3
androgenius napisał/a:

Te ich panny to powinny zatachać pyski do jakiegoś chirurga albo coś

Poza tym, teraz to już gimbusy mają matury? Ominęło mnie coś? Te stwory na fotce nie wyglądają mi na kończących szkołę średnią.

Ambitnie jak na 34 latka
Zgłoś
Dobrutro 2013-05-09, 18:13
Nie wydaje się wam, że ten typek wygląda dość staro jak na licealistę?
Zgłoś
GatecrasherKO 2013-05-09, 18:23
Co jak co ale kto na maturę idzie w dresie?
Przecież ewidentnie widać, że to jakieś "bojówki"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów