Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że się urodziłeś jebany w pysk lewaku. Bezpieczeństwo kobiet! Kurwa, poucinać wszystkim kutasy, bo gwałty! Palancie, wyjdź mnie z internetu.
Popieram! nie każdego stać na profesjonalnie przygotowaną furę, a żeby driftować czym kolwiek trzeba mieć umiejętności bo nie jest to takie proste na jakie wygląda. WinterWolf wylatał w ch..j godzin w NFS zajebiście driftuje golfem trójką na ręcznym jak pożyczy od ojca
Widze głupi głupiego popiera, bo sam czegoś wymyśleć nie umie Oby tak dalej panowie, i stawiajcie sobie wzajemnie piwa ![/quote
Nie podejmę się komentowania tematu podniesienia twojego wieku z 19 do 25 w zaledwie kilka h, zaginasz czasoprzestrzeń. Wyjdź już stąd bo jesteś irytujący ; )
I wybacz kurwa, że nie sugeruje się twoim prawdziwym wiekiem tylko tym w internecie, przecież cię znam jak każdy na tym portalu.
A dziś kurwa taki ruch, że wszyscy jadą tam grzecznie 60km/h
@up Ja równierz bawiłem się w podobny sposób bmw e30 jakieś 5 lat temu. dlaczego do czasu? dlatego że właśnie w podobnym miejscu, na podobnym zakręcie zgineła moja 14 letnia siostra przez jakiegoś pseudo driftera pod kołami poloneza. chłopak nieogarnął zakrętu, pociągło go za bardzo,wyjebał w krawężnik z taką siła że "dupa" samochodu zmiazdzyla moja siostre na murku. chłopak próbował uciec, ale na szczęście tylna oś poszła sie jebać, więc zaczął uciekać na piechte. ktoś wysiadł z samochodu (po drugiej stronie drogi) zaraz po wypadku i dogonił tego cwela. jeszcze siedzi w wiezieniu i posiedzi jeszcze kilka lat i mam nadzieje że mu orają dupe codziennie... długa kara nieprawdaż? Długa ale nie ze względu na smierć mojej siostry, ale głownie że auto było przerobione, nie odnotowane w papierach. jego własny samochód, złamał kilka przepisów dzieki czemu dostał większą karę. może i uszło by mu to płazem, gdyby nie kamera na latarni między pasami. wszystko było nagrane. Teraz już wiesz dlaczego nie lubie takich cwaniaków w byle gównie na drodze, bez zabezpieczeń dodatkowych, popisujących się przed cholera wie kim...
Dlaczego zatem, pakujesz wszystkich do jednego worka?
Masz:
sadistic.pl/drift-100-meski-sport-vt162423.htm
polecam drugi filmik, cos dla Ciebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów