wizyta sklepowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kermicik napisał/a:
Zastanawia mnie, czy on kiedyś przegoni tuszą naszą prezydentową.
Jedno jest pewne - urodą przegonił już poprzednią prezydentową.
Śmieszna by była sytuacja gdy jak on przyjechał, to podczas gdy wszyscy klaszczą ktoś wyjął z nich freda i zaczął konia by trzepać przy wszystkich.
Widzicie tam market należy do państwa a u nas ? kupując w biedronce sponsorujecie jerónimo martins z Portugalii i dzięki temu macie tak źle w kraju bo zamiast podnosić standard życia to przez te mega promocje dostajecie mniejsze wypłaty bo produkcję trzeba tak opierdolić z kosztów aby dostać tani produkt i w huj każdy szczęśliwy, że tyskie w sklepie 1,49. Prywatne sklepy płacą podatki i za huj nie dostaną nawet w tej cenie co oni sprzedają. Później wymyślili walkę zaczęło się tworzenie nowych sieci aby zagrać na gulu dla marketów (lewiatany żabki groszki)i co ? I to wykupił również portugalczyk z tej samej branży firma euracash. Czyli pamiętajcie, ze kupując polskie mleko to sponsorujecie tylko Portugalię. Zresztą to długi temat tylko ciemnotę Polską to huj interesuje. Mariusz Świtalsk ten pan tak ładnie nam z robił jest teraz 1 z najbogatszych Polaków za cenę tego, że biznes spożywczy wyjebał w pizdę. Ogólnie to też doskonały przykład, że niemający nic można być kimś wychował się w domu dziecka bez perspektyw.
@RockyWood
W kazdej firmie tak jest, u nas przed wizyta kierownika robi sie taki porzadek (magazyn zapelniamy wtedy w 150%) ze japierdole, jesli przedchodzi np po 1 dziale to wszystko wypierdalamy na 2, a gdy jutro ma byc wizytacja na tym drugim, to wyroby bierzemy z powrotem
W kazdej firmie tak jest, u nas przed wizyta kierownika robi sie taki porzadek (magazyn zapelniamy wtedy w 150%) ze japierdole, jesli przedchodzi np po 1 dziale to wszystko wypierdalamy na 2, a gdy jutro ma byc wizytacja na tym drugim, to wyroby bierzemy z powrotem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów