Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, bo piłka to dla wielu jeden z najlepszych sportów. A na najwyższym poziomie (czyli właśnie w Anglii) większość meczy to rewelacyjne widowiska. Sam byłem na paru meczach Premier League i nawet jak sama gra się nie kleiła to atmosfera była niepowtarzalna.
A co do samych kiboli to też już się tak nie srajcie. Sam ich nie lubię, chociaż mam wśród znajomych takich, co się bawią i w sumie dużo ciekawych rzeczy można się czasem dowiedzieć. Wbrew pozorom to nie tylko oglądanie chujowych meczy i walenie po ryjach, ale nie ma co się rozpisywać. No i nie mówię też oczywiście o tępych Sebonach spod bloków, tylko o gościach, co by mogli robić wiele innych rzeczy, bo np. mają wykształcenie i pieniądze, a wolą jeździć po jakiś zadupiach na trzeciej lidze, ale to ich wybór.
@UP
Tak, bo piłka to dla wielu jeden z najlepszych sportów. A na najwyższym poziomie (czyli właśnie w Anglii) większość meczy to rewelacyjne widowiska. Sam byłem na paru meczach Premier League i nawet jak sama gra się nie kleiła to atmosfera była niepowtarzalna.
A co do samych kiboli to też już się tak nie srajcie. Sam ich nie lubię, chociaż mam wśród znajomych takich, co się bawią i w sumie dużo ciekawych rzeczy można się czasem dowiedzieć. Wbrew pozorom to nie tylko oglądanie chujowych meczy i walenie po ryjach, ale nie ma co się rozpisywać. No i nie mówię też oczywiście o tępych Sebonach spod bloków, tylko o gościach, co by mogli robić wiele innych rzeczy, bo np. mają wykształcenie i pieniądze, a wolą jeździć po jakiś zadupiach na trzeciej lidze, ale to ich wybór.
meczy koza, baranie
Tych wartości, żaden z was gimbusów nie zrozumie, ale zawsze możecie sobie napisać, komentarz z dupy, może wam podobny zjeb da wam "piwo".
Wartości? Toś dojebał... Jak dzik w sosnę.
No proszę, wytłumacz nam te jakże pewnie szlachetne wartości.
Rozumiem kibicować swojej drużynie, którą się lubi, nie wnikam. Ale jak kurwa głupim trzeba być żeby napierdalać się tylko dlatego, że koleś obok ma inny szalik albo śpiewa przyśpiewkę innej drużyny, nie mówiąc już o rozpierdalaniu stadionów, zamieszek z policją i innych zachowań, z których znani są ci podludzie.
O tym właśnie pisałem, nie dość że nie rozumiesz, to jeszcze mylisz kibica z kibolem. Angole mają piłkę nożną we krwi, dla nich mecz to święto, nie porównuj ich do naszych, którzy nie przychodzą nawet oglądać spotkania, tylko porozpierdalać to i owo. Poza tym jakie napierdalanie, gościu pijany wykrzykiwał do nich, wyjaśnił go strzałem i tyle, nikt nie podbiegł żeby go zbutować, zobacz w jakim wieku są zainteresowani, i jak są ubrani, kibol jak u nas ? Ale spoko, podludzie, itp. zapomniałem że tutaj Piłka nożna to pedalstwo, i wojownicy sadola zawsze się znajdą, żeby pojechać trochę.
chłopcze nawet gdybyś żył sam od urodzenia na bezludnej wyspie pod opieką np. waranów z Comodo albo antylop to i tak wiedział byś że Bóg istnieje a ty dzięki niemu i nikt nie musiał by ci o tym mówić
Piłka nożna jak widać jest dla prymitywów. Jeszcze nigdy nie widziałem agresji w innym sporcie, wyłtumaczcie mi ten fenomen.
z domu nie wychodzisz
Ale spoko, podludzie, itp. zapomniałem że tutaj Piłka nożna to pedalstwo, i wojownicy sadola zawsze się znajdą, żeby pojechać trochę.
zawodowa pilka nozna to jest pedalstwo i cyrk. ale napierdalanie sie po ryjach mozna szanowac
Wartości mają w dupie. Chrześcijan nie obchodzi co mówił Chrystus a kiboli jakie są wyniki meczu.
Chodzi tylko o to żeby napierdolić tym drugim i czuć się silnym w grupie.
Jak małpy.
Jak dla mnie słuszna reakcja, tak samo bym traktował jakies 80 % uzytkowników na sadolu Ale was to bym jebał łopatą, szkoda pięsci
Uuuu mamy tu cwaniaka! Cwaniak daje 30!
chłopcze nawet gdybyś żył sam od urodzenia na bezludnej wyspie pod opieką np. waranów z Comodo albo antylop to i tak wiedział byś że Bóg istnieje a ty dzięki niemu i nikt nie musiał by ci o tym mówić
Większej głupoty nie słyszałem Powiedz coś jeszcze ciekawego, rozbawiasz mnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów