Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-Jestem fanem Zenka Martyniuka.
-O przepraszam, nie wiedziałem. Może pan tu stać.
Mamy wysyp ukrainek, duża część z nich to fajne dziewuchy i wcale nie "szmaciury". Także panowie ten tego....
Ukrainka Białorusinla Rosjanka to ku od zawsze na zawsze
Ukrainka Białorusinla Rosjanka to ku od zawsze na zawsze
Polki też, tylko znacznie droższe i mniej ugodowe. Polkom bliżej do brytyjek, niż niemkom. Z urody i zachowania, takie typowe karynki.
To lepsze. Chociaż stare jak świat
A to mi się podobało. I kolor się zgadza.
Realistyczne w ch*j. Szczególnie przy dzisiejszych wymaganiach szmaciur (min. 180cm, 16cm, dobrze zbudowany, zarobki 10k+ miesięcznie, samochód 50k+...)
To ironia, czy jesteś idiota.
Realistyczne w chuj. Szczególnie przy dzisiejszych wymaganiach szmaciur (min. 180cm, 16cm, dobrze zbudowany, zarobki 10k+ miesięcznie, samochód 50k+...)
Nie pierdol xd
Mamy wysyp ukrainek, duża część z nich to fajne dziewuchy i wcale nie "szmaciury". Także panowie ten tego....
Wszystko spoko, ale sprawa wygląda tak, że dalej mieszkają wśród naszych pierdolniętych p0lek. Kobiety z natury są bardzo społeczne, a jest takie powiedzenie "z kim przystajesz, takim się stajesz". Daj im jeszcze ze 2 lata i będą reprezentowały taką samą chujnie, jak miejscowe.
Warto też wspomnieć, że Ukraińcy jeszcze przed wojną zmagali się z dużą ilością osób zarażonych HIV, tak więc ostrożnie tam, Panowie
Szczególnie przy dzisiejszych wymaganiach szmaciur (min. 180cm, 16cm, dobrze zbudowany, zarobki 10k+ miesięcznie, samochód 50k+...)
Oprócz długości kutasa którą za pewnie tutaj omawiasz na 16cm... nie znam kurwa nikogo kto nie spełniałbym tych warunków...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów