Jak sie nie ma co sie lubi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
To jest LUBLIN
W bieszczadach na wakacjach spotkalem z rodzina bezdomnego z reklamowkami (wszystko co mial) ktory prosil nas o zlotówke czy cos bo zbiera na obiad, moj ojciec postanowil kupic mu ten obiad, usiadl i zaczal z nami rozmawiac, wypowiadal sie rzeczowo i elokwentnie, tak ze znaczenia niektorych slow moznaby bylo szukac w slowniku wyrazow obcych, jak sie potem okazalo wykladal kiedys na UAMie w Poznaniu gdzie byl profesorem, a zostal bezdomnym przez kobiete ktorej ufal i ktora kochal i ktora mu zbarala wszystko, od tamtej pory traktuje z szacunkiem kazdego bezdomnego wiadomo oprocz typowych chamskich najebanych wiecznie zuli...
Mi ostatnio taki bezdomny uratował dupę. Dosłownie. Szedłem sobie z kobietą na spacerze, jak mnie kakaowiec przycisnął to myślałem że mi rozerwie, obok w rowie leciały rury ciepłownicze i gdzieś po drodze był taki "bunkier" i rura przez jego środek leciała (pewnie jakiś zawór czy coś) i było to uszczelnione przez bezdomnego gazetami. Narznąłem mu taką rzadką kupę, podtarłem się uszczelnieniem. Coś wspaniałego po prostu, idealne zwieńczenie romantycznego spaceru. Tadam
@up
w sumie nie zmienia to faktu że osoba mieszkająca w tej rurze mogła wybrać się do jakiegoś ośrodka, problem w tym że w ośrodku nie popijesz
w sumie nie zmienia to faktu że osoba mieszkająca w tej rurze mogła wybrać się do jakiegoś ośrodka, problem w tym że w ośrodku nie popijesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów