📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
biedne łóżko
Mój stary robi jako ratownik medyczny od 25 lat. (kiedyś to się nazywało sanitariusz, jakby gimbaza nie wiedziała) I jak ma zakładać cewnik takiej "laseczce" to zawsze mówi, że wcześniej trzeba podnieść "10 kg nadpiździa". Coś w tym jest.
raczej nie kochanie, pewnie brat. Bo po co taka swinke chodowac? Na wieprzowinke ?
pewnie zakłada pasek bumerangiem
Feedersi skupiają się najczęściej na forach internetowych, gdzie dzielą się swoimi doświadczeniami związanymi z tuczeniem partnerki. Jeden z nich pisze:
„Obserwuję jej wielki rozlany brzuch, który kołysze się przy każdym kroku i wyobrażam sobie, jak cudownie by było, gdyby bluzka, którą ma teraz na sobie, stała się wkrótce za ciasna. Po kilku tygodniach będzie z trudem wstawać od stołu, a potem będzie już tylko leżeć i jeść, jeść, jeść…”*
papilot.pl/ciekawostki/4043/Feedersi-czyli-milosnicy-kobiet-z-chorobli...
„Obserwuję jej wielki rozlany brzuch, który kołysze się przy każdym kroku i wyobrażam sobie, jak cudownie by było, gdyby bluzka, którą ma teraz na sobie, stała się wkrótce za ciasna. Po kilku tygodniach będzie z trudem wstawać od stołu, a potem będzie już tylko leżeć i jeść, jeść, jeść…”*
papilot.pl/ciekawostki/4043/Feedersi-czyli-milosnicy-kobiet-z-chorobli...
Kill it with szpadel!
kurwa jest tak gruba że jak spada z łóżka to zapewne ze wszystkich stron naraz
jak mozna sie bylo tak upasc?!
aaaa sorry, to geny, jedzenie nie ma nic do tego^^
aaaa sorry, to geny, jedzenie nie ma nic do tego^^
Na początku myślałem, że ten facet to lektor dla głucho niemych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów