📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
płacze bo bilet jest na koncert w Polsce
Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyrucha
mygyry napisał/a:
Też bym płakał na chuj mi bilety na takie gówno
Ja bym się ucieszył.
Można to sprzedać naiwnym gimbuskom po zawyżonej cenie - żeniąc bałacha, że to prawdziwa okazja.
Na początku jakiego nagłego, obezwładniającego orgazmu dostała.
Strasznie pojebane są problemy dzisiejszego świata. A tak swoją drogą bilety na taki koncert to niezła inwestycja. Jak już skończą się wolne miejsca to małolaty zrobią nawet laskę aby dostać się na koncert:)
jakis czas temu mielismy impreze pracowniacza z ogazji swiat. i potem bylo losowanie nagrod. co poniektorzy powygrywali wyjazdy do hotelow ja osobiscie wygralem flaszke burbonu.a jedna ze znajomych wygrala apteczke nawet nie jestem w stanie opisac jej mini, ale mielismy ubaw przez nastepny tydzien
Ten bimber czy jak mu tam to djabeł, bo tak potrafi opętać nasłabsze jednostki bez cienia inteligencji. Nie dajmy się djabłowi! Ave
Śmieją się z upośledzonej i jeszcze wrzucają to do neta.... Piwko dla nich.
hamburgery i wszystko jasne
UWAGA TYTUŁ FILMU TO:
Irish girl's hilarious reaction to Justin Bieber Tickets
Taaakie kurwa wszystko jasne i klarowne. Amerykanie są w dużej części zjebani, ale takie małe pokurwy sikające w majty "bo biber" są wszędzie.
Live is brutal and i like it.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów