📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wpr napisał/a:
W pewnym wieku powinno się jednak odbierać ludziom prawka. Zastanówcie się, jaki czas reakcji na drodze ma ten dziadunio? Przecież ledwie chodzi, do tego o lasce. Założę się, że jeździ tym Porsche maks 60 km/h - a jeśli więcej, to jest poważnym zagrożeniem dla innych uczestników ruchu.
Ten dziadunio ma 48 lat a nazywa się Johnny Knoxville. Łykasz wszystko jak twoja baba pytongi połowy miasta...
czy to będzie mowa nienawiści jak tylko zasugeruje, że to może być szfab jebany staruch zawszony który być może kupił sobie to auto za rzeczy które zajebał w Polsce jak spierdalał przed ruskimi a na dodatek w domu ma jeszcze polkę która mu sprząta za 10e na godz ?
Miałem takiego sąsiada, 30min wjeżdzał do garażu gazując przy tym niemiłosiernie, jak wyjeżdzał w miasto to 200m za garażem już skrzyżowanie zakorkowane. Nic mnie już nie zdziwi
Z takim nie wsiadłbym do auta, Zgon murowany. Jego w trakcie jazdy, mój w wypadku
Czekałem az odjedzie ze stavji na pycie do odciny....
Wchodzi garbaty do gabinetu lekarza, a lekarz... co się pan tak skrada sz...
Z takim parkinsonem to on na pewno prowadzi jakikolwiek samochód...
Kahkeshan napisał/a:
Ten dziadunio ma 48 lat a nazywa się Johnny Knoxville. Łykasz wszystko jak twoja baba pytongi połowy miasta...
No pewnie, auto na niemieckich blachach i ekipa Jackass napierdala po niemiecku...
Chciałeś zabłysnąć. Chujowo wyszło, łapserdaku.
standard w niemczech, cale zycie pracuja a na starosc porsche w cabrio, mam rodzine w DE i tak to wyglada 100% prawdziwe
Sprzedali dusze diabły, stare esesmany! Poczynając od dziadka Adolfa, który zresztą nie wiadomo gdzie dozył spokojnej starości.
To przebieraniec z youtube. Zakłada maskę starego piernika i robi jaja z ludzi.
Niemiec idzie zamiawiać S-Klasse i mówi do fabryki Mercedesa,że poprzednim aucie innej marki miał to i tamto w tym miejscu i tak jest dla niego montowane,że ma swoje auto w swoim własnym stylu.Dla Niemca fura ma być funkcjonalna,a nie robić zazdrość u sąsiada,jak w Polandji.Tam w tv lecą reklamy Lambo,Ferrari których w Polsce nigdy nie zobaczysz.Przykładem że zachodnie kraje mają nas za Januszy jest np taki,że Citroen DS4 tylko z silnikiem 1.6 200KM idzie na Polski rynek,a wersja 2.0 300KM już nie,bo za dużo paliwa bierze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów