📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
małpy jebane
Moze i w euro pilce powinni za symulowanie tym panienkom dawac z kopa w ryja?
Jak w Kuwejcie, to sędzia powinien mieć na sobie ze 20 kg semtexu i wywalić się w powietrze. A potem obowiązkowo pokaz zrzutu napalmu na stadionie.
hehe czarnuch jak sie sprol pozniej hehe napewno dojebal mu sedzia zeby bawelne poszedl zbierac
Kocham piłkę nożna jednak teraz piłkarze to cioty który myślą ze wszystko im wolno i sa pod jakaś kurwa ochrona
staffior napisał/a:
po meczu poszli na jedną kozę i wszystko sobie wyjaśnili
Wiesz bo ty byłeś tą kozą...
o kurwa trener w sułtanie hahaha
myślałem, że wybuchnie jak obstąpili go ci w strojach, w kolorze bordo, czy jaki to tam kolor, niech jakaś specjalistka odnośnie kolorów sie wypowie, bo to śliwkowy mógł być
Ten co pierwszy wyłapał to prawdziwy piłkarz z krwi i kości - przyaktorzył wzorowo.
Co do pana sędziego to należy wysłuchiwać wiadomości, bo pewnie będzie coś w stylu: "SZOK! Sędzią piłkarski liderem grupy zamachowców - samobójców"
Co do pana sędziego to należy wysłuchiwać wiadomości, bo pewnie będzie coś w stylu: "SZOK! Sędzią piłkarski liderem grupy zamachowców - samobójców"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów