Jak się przyjrzysz, to na końcu filmu widać przejście dla pieszych. Nie widać na filmie, ale może wczesniej gdzieś było ograniczenie prędkości.zobacz jak ta pizda przed nim jechala... Ile on mial 30kmh? Mnie tacy nieziemsko wkurwiaja, jak jedziesz po nocce, zajebany mulem, jedynie duza predkosc pozwala ci myslec logicznie 'adrenalina' , a tu leci przed tb pogromca.. 60kmh.. i kurwa zasypiasz...
Jak cię to wkurwia to nie siadaj za kółkiem, zdaj prawo jazdy, chociaż pewnie go nie masz, skoro piszesz o 60 km/h.
Jakiś wysyp filmików z Lublina jest. To kogoś potrącają, gdzieś ktoś się rozpieprza, jadą pod prąd, policja jakieś pościgi organizuje itd. Naprawdę tylu idiotów jest w tym Lublinie?
Miasto powiatowe, zjada się z nieopodal i masz efekt.
Nie żeby Lubelscy kierowcy byli jacyś zajebiści, ale większość incydentów własnie z przyjezdnymi
edit:
tam ograniczenie do 50 normalnie, ale jakim trzeba być pokurwieńcem by jebać po krawężniku prawą stroną jak można ciągłą lewą , z naprzeciwka mają gdzie zjechać
Patrz w LLUsterka debile są wszędzie.
Szczególnie na parkingach...parked e lot!!!
bardzo fuck mrożący krew w żyłach film.
I think zacznij kurwa używać jednego języka, fucking crazy bitch.
Ty nie kurwa anderstend, że to był tylko dżołk?
jakbyś nie zauważył to tam było przejście dla pieszych, a po obu stronach tej ulicy są budynki uczelniane i tam zawsze masa ludzi chodzi
dobry ziomek, piwko ode mnie. a frajerstwu jadącemu po chłopaku życzę chuja do dupy. pewnie połowa z was nie może wygrzebać resztek ziemi spod pazurów, drobnokurwamieszczańska klasa średnia pożal sie boże.
Jebać ziemię pod naszymi pazurami. Dobrze umyjemy i będzie czysto. Pomyśl o swojej słomie w butach bo aż mi przez monitor wlatuje.