Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
J................k 2014-03-27, 19:24
Theprophecy, jest jednak pewien kruczek prawny. Otóż nie wolno wyprzedzić pojazdu zbliżającego się do przejścia dla pieszych, wolno jednak go ominąć kiedy ten już się zatrzyma. Ot, polskie prawo i typowy dla niego brak precyzji
Zgłoś
MyBijaCZ 2014-03-27, 19:26
I gdzie to kurwa niby mamy takie ładne drogi?
Zgłoś
pino92 2014-03-27, 19:34 1
Jagodzik napisał/a:

Rockywood, przez takich nieudolnych kierowców jak Ty na drogach jest niebezpiecznie. Wytłumaczę Ci o co chodzi.

Ch*ja wiesz i g*wno możesz wytłumaczyć.... Powiedz mądry człowieku z których ku*wa słów wywnioskowałeś że Rockywood jest nieudolnym kierowca? Wku*wiaja mnie takie głąby jak ty... czytać głąbie nie potrafisz ze zrozumieniem, 3/4 sobie dopowiadasz i będziesz coś tłumaczył ludziom....

Jagodzik napisał/a:

Skończ pierdolić bo się słuchać takich inwalidów nie da.

Głupszej cioty od Ciebie dawno nie widziałem... jak spotkam Cie na przejściu odpie*dalajacego takie cyrki to zgwałcę cie butelka po 2 litrowym szampanie. Z denkiem wielkim jak Twój łeb.

kij ci w dupe, nie pozdrawiam

Jagodzik napisał/a:

Lubie w pupe

Zgłoś
RockyWood 2014-03-27, 19:39 5
Jagodzik napisał/a:

4:38 - rowerzysta kutas, nie dość żę potrącił pieszą na przejściu to jeszcze kurwa do niej ma waty. Utylizować.

Rockywood, przez takich nieudolnych kierowców jak Ty na drogach jest niebezpiecznie. Wytłumaczę Ci o co chodzi. Nie istnieje coś takiego jak wtargnięcie pieszego na przejście dla pieszych! To pojęcie ukute przez chujowych kierowców co nie spędzają wiele czasu za kółkiem. Jeśli pieszy zbliża się do krawędzi to Twoim zasranym obowiązkiem jest się zatrzymać, a obowiązkiem gościa który nie widzi skrajni bo jest na drugim pasie, obowiązkiem jest przestrzegać znak informujący o przejściu dla pieszych, czyli zachować pierdoloną szczególną ostrożność. Nie ważne czy pieszy odjebie kankana, wtedy to on złamie przepisy, nie ważne. Ty musisz się zatrzymać i tyle. Skończ pierdolić bo się słuchać takich inwalidów nie da. (...). Nie interesuje Ciebie czy inni łamią przepisy, tak samo jak nieważny jest fakt że pieszy zatrzymał się na przejściu (bo tego nie wolno robić), masz się chuju zatrzymać i tyle. A dla ludzi nie zwracających uwagi na znaki drogowe - chuj Wam i takim inwalidom umysłowym jak Rockywood w dupę. Dziękuję, do widzenia.

Dziękuję serdecznie sadolowemu adwokatowi - na szczęście są na tym świecie ludzie kompetentni spieszący z pomocą bliźniemu. Niczego innego się w sumie nie spodziewałem ALEEE będę się kłucił bo już swoje wiem po głębszym buszowaniu po adwokackich forach. No to lecimy:

Cytat:

Art. 13.

1. Pieszy, przechodząc przez jezdnię lub torowisko, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność oraz, z zastrzeżeniem ust. 2 i 3, korzystać z przejścia dla pieszych. Pieszy znajdujący się na tym przejściu ma pierwszeństwo przed pojazdem.

Fajansiarz ZATRZYMAŁ SIĘ **PRZED** przejściem, po czym wszedł praktycznie wprost pod koła kolumny samochodów. Może to pominąłeś?

Cytat:

Art. 14.

Zabrania się:

wchodzenia na jezdnię:
- bezpośrednio przed jadący pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych,
- spoza pojazdu lub innej przeszkody ograniczającej widoczność drogi;
przechodzenia przez jezdnię w miejscu o ograniczonej widoczności drogi;
zwalniania kroku lub zatrzymywania się bez uzasadnionej potrzeby podczas przechodzenia przez jezdnię lub torowisko;

Skoro już pochowałem twoją teorię to jeszcze napiszę, że żaden kodeks drogowy wydany w Polsce nie miał i nie ma klauzuli o KONIECZNOŚCI zatrzymywania się i KONIECZNOŚCI puszczenia kogokolwiek na przejściu - panuje tylko tekst o zachowaniu szczególnej ostrożności, co się do mnie odwołuje - w końcu zwolniłem (znacznie) i dałem radę wyhamować - tak jak parę samochodów za mną i na drugim pasie. W/g kodeksu fajansiarz spowodował zagrożenie dla ruchu - za takie zachowanie należy się mandat i taki by otrzymał gdyby widziała to policja.
Przypominam, że Polska to nie UK - tutaj kodeks drogowy wygląda NIECO W CHUUUUJ inaczej.

To taka sama sytuacja jak ze skrzyżowaniem, gdzie nie ma żadnych znaków - rządzi zasada "prawej ręki".
W/g (fuck)logiki pana @Jagodzik'a - gość z mojej prawej praktycznie nie musi się nawet szczególnie zastanawiać czy zdąży czy nie - może jechać po upewnieniu się, że ma pędzący pojazd po lewej - MA PIERWSZEŃSTWO nawet jak jestem 20 metrów od tego skrzyżowania i zapierdalam 50 km/h - ma prawo jechać bo powtarzam - ma pierwszeństwo.
Z przejściem dla pieszych jest tak samo. Panie @Jagodzik - zacznij pan jeździć na co dzień - ciekawe jakie wnioski byś pan wyciągnął po ~tygodniu - ciekawe ile "pierwszeństw" byś zaliczył przy okazji obijając sobie/komuś pojazd/kości. Chociaż zaczynam podejrzewać że to właśnie TY byłeś tym fajansiarzem "na pasach", o którego życiu i zdrowiu przyszło mi dzisiaj zadecydować.
Następnym razem daję gazu - pierdolę.
Zgłoś
g................t 2014-03-27, 19:44 1
@up - kolejny polaczkowaty buraczyna. No ja pierdole...
Zgłoś
JarsonLarson 2014-03-27, 19:47
Płeć Slonx
0:52 Oczywiście nie bronię pacana, który nie potrafi się zatrzymać przed przejściem, kiedy robi to inny samochód, ale nigdy też nie będę popierał debili, którzy przed tym przejściem się zatrzymują, chcąc być uprzejmym na siłę (praktyka pokazuje, że więcej z tego zagrożeń, niż pożytku) i kretynów, którzy nie potrafią się rozejrzeć, czy drugi pas jest wolny i czy można bezpiecznie przejść.

Dlatego też masz w mieście ograniczenie do 50 km/h abyś miał czas na właściwą reakcję ośli łbie......
Zgłoś
L................R 2014-03-27, 19:57
"Dzwoń do wujka Marcina,że ja się musiałam zatrzymać" i właśnie przez takie głupie cipy,które od razu zadzwonić na pogotowie,straż to odpierdalają jakieś cyrki i jest już za późno na ratunek,JA PIERDOLE...

6:30 czego on do chuja słucha?
Zgłoś
Lukasz2525 2014-03-27, 20:02
@LeSsnik - Każdy leci z gaśnicą , bo wszyscy mają 1 kilogramową , która pozwala na 10 sekund gaszenia - czyli nie pozwala na ugaszenie właściwie czegokolwiek , dlatego w ja busie wożę 6kg .
Zgłoś
Adamkad 2014-03-27, 20:08
@RockyWood
Za wymuszenie pieszego na pasach jest mandat dla pieszego w wysokości 50 zł. Więc jak Ci wymusi, a masz nagranie z kamerki wtedy możesz zgłosić to na policje.
Zgłoś
g................t 2014-03-27, 20:17 1
Adamkad napisał/a:

@RockyWood
Za wymuszenie pieszego na pasach jest mandat dla pieszego w wysokości 50 zł. Więc jak Ci wymusi, a masz nagranie z kamerki wtedy możesz zgłosić to na policje.

Jak można wymusić pierwszeństwo tam gdzie kurwa ma się pierwszeństwo? Taka sama zasada jak na skrzyżowaniu równorzędnym - choćby skały srały ten z prawej ma pierwszeństwo i jakkolwiek byś nie jechał i w niego uderzył - twoja wina.
Zgłoś
bravoteampolska 2014-03-27, 20:18
I my się śmiejemy ruskich , a jedyne co nas różni od nich to to że u nich każdy ma kamerkę i takich filmików jest ogrom .
Zgłoś
M4rkOPL 2014-03-27, 20:25
Ależ mnie wkurwiają piesi, którzy cwaniakują na pasach, wchodzą gwałtownie itd. Jeżeli idę z przysłowiowego "buta" to wole już poczekać niech sobie przejedzie ten gościu. Dla mnie to chwila, a on musi redukować, zatrzymywać samochód, za czym idzie oczywiście spalanie.
Zgłoś
bravoteampolska 2014-03-27, 20:27 1
I my się śmiejemy ruskich , a jedyne co nas różni od nich to to że u nich każdy ma kamerkę i takich filmików jest ogrom .
Zgłoś
Rax 2014-03-27, 20:40
6:00... co w tej minucie sie dzieje...

a tak poza tym to w koncu kompilacja bez jebanego łłłoooo blaaaaa tylko soczyste kuurwa

i ten koles z bananem na koncu

"moj kraj - taki piekny"
Zgłoś
n................o 2014-03-27, 20:41 2
Jagodzik, gówno wiesz a drzesz mordę jakbyś co najmniej instruktorem był. Napisałem tu małą rozprawkę o tym dlaczego nie masz racji, ale widzę, że koledzy wyżej zdeklasowali już twoje durne herezje. Edytuje więc post i od siebie dopowiem tylko, że wkurwiają mnie strasznie takie debile jak ty, które myślą, że ja 2 tony zatrzymam od tak - natychmiast, bo jaśnie pan zapragnął bez ceregieli wpierdolić się na przejście. Pewnie nigdy samochodu nie prowadziłeś. Skuter ci rodzice na komunie kupili i od razu król szos i znawca.
RockyWood zachował się bardzo dobrze, ale nie idealnie. Jako porządny kierowca powinien jeszcze wyjść i nastrzelać gówniarzowi po mordzie, a jako porządny sadol - nagrać to i wrzucić do nas, żebyśmy też się pośmiali.

Dobrze, że są te kamerki, bo mając dowód można śmiało jebnąć w takiego palanta, i z całego serca życzę ci, żeby właśnie w taki sposób ktoś ci nogi poprzetrącał, i żebyś mu jeszcze później chuju za szybę i maskę z odszkodowania bulił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem