Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~Gdynia
A kto się tak dogada że ci da a fure zastępcza, za straty wywołane przestojem w działalności czy za uszkodzenia ciała? Cebulak ci da na używany zderzak i jeszcze będzi chciał dać najlepiej bez malowania.
Przerabiałem to raz i od razu będe dzwonił zawsze.
Dokładnie tak.
Raz nie wezwałem policji i jeździłem jak pizda pół roku z wgnieconymi drzwiami bo głupia kurwa pizda podpisała mi wszystkie papiery po stłuczce z jej winy, a potem zadzwoniła do adwokata i oświadczyła że jest w szoku i te dokumenty są nie ważne. Pół roku sądzenia się a szmata ani razu nie przyjechała bo miała zwolnienie lekarskie to odpuściłem i wmontowałem nowe drzwi za 2 koła ale niesmak został bo kurwa do tej pory ani razu się nie stawiła i już jej nie ścignę bo nie mam nagrania.
Tak więc nawet jak wam kurwa zarysują klamkę to od razu dzwońcie po bagiety nawet jak macie bluze jp 100%
A i uważajcie na jebane ubezpieczalnie i nigdy nie zgadzajcie się na wypłatę gotówki na naprawę. Jak miałem naprawiany z OC jakiejś pizdy błotnik i zderzak to PZU wyceniło szkodę na 1100 zł , po wstawieniu do naprawy do aso z którym PZU miało umowe nagle kwota wzrosła do 4000 ale wszystko na oryginalnych częściach
A właśnie z komentarzem - skurwysyn wymusił tą stłuczkę, bo widział, że ten z naprzeciwka nie zauważył ronda. I jeszcze spierdoleniec na siłę policje wzywa aby facetowi dobić kolejne 300-500zł mandatu, no bo przecież tak ciężko jest się kurwa dogadać...
Ten z filmiku około 5:00 też tak samo spierdolony "ale chuj łamie przepisy, a ja mam zielone więc pierdolne w niego to i tak będzie jego wina" parszywy chuj...
Ja się zastanawiam tylko kurwa jak policja zareagowała na to bo tak jak piszesz jest kurwa po prostu wymuszenie stłuczki...
a co do wzywania policji, dokładnie tak jak napisał rufuskask, potem się wykręcają różnymi zjebaństwami, szczególnie im więcej kasy mają, a w przypadku gdy walnie ci kobieta to ona jeszcze może ściemniać że ją zastraszyłeś i kazałeś podpisać te papiery itd itp...
-gość wjechał pod prąd?
-rondo było na czas przebudowy, zmiana organizacji?
-w którym miejscu zaczyna się rondo czyli gdzie na nie wjeżdża ten z kamerką?
-Jak nawraca widzę znak "przejście dla pieszych", od kiedy znaki na rondzie są pod prąd?
Ogólnie to to ciężko powiedzieć co tam widać a jeśli tamten dostał mandat za wjazd pod prąd to ten z kamerką i tak powinien dostać większy za spowodowanie kolizji.
Mam nadzieję ze materiał widziała policja i wyprostowali cwaniaczka.
A właśnie z komentarzem - skurwysyn wymusił tą stłuczkę, bo widział, że ten z naprzeciwka nie zauważył ronda. I jeszcze spierdoleniec na siłę policje wzywa aby facetowi dobić kolejne 300-500zł mandatu, no bo przecież tak ciężko jest się kurwa dogadać...
Ten z filmiku około 5:00 też tak samo spierdolony "ale chuj łamie przepisy, a ja mam zielone więc pierdolne w niego to i tak będzie jego wina" parszywy chuj...
A właśnie chuj, bardzo dobrze kurwa zrobili, jebane kurwy non stop wymuszają i w dupie to mają i jak ktoś się kurwa właśnie nie poświęci to chuje będą łamać przepisy do jebanej śmierci. Chyba nie jeździsz autem za granice swojego miasta i nie znasz realiów naszych dróg... Sam mam już kurwa dosyć takich kozaków jebanych bo człowiek się boi i im ustępuje a tu właśnie należy tak robić jak oni to zrobili.
W przypadku takich małych rond warto włączać kierunek w lewo, daje to do myślenia temu z naprzeciwka i nie wjedzie na rondo bo wie że będziemy objeżdżać tą pseudo wysepkę na środku.
Gość faktycznie zawinił bo ewidentnie nie zauważył że wjeżdża na "potężne" rondo, znaków też nie widział bo nawet nie zwolnił.
Dokładnie tak.
Raz nie wezwałem policji i jeździłem jak pizda pół roku z wgnieconymi drzwiami bo głupia kurwa pizda podpisała mi wszystkie papiery po stłuczce z jej winy, a potem zadzwoniła do adwokata i oświadczyła że jest w szoku i te dokumenty są nie ważne. Pół roku sądzenia się a szmata ani razu nie przyjechała bo miała zwolnienie lekarskie to odpuściłem i wmontowałem nowe drzwi za 2 koła ale niesmak został bo kurwa do tej pory ani razu się nie stawiła i już jej nie ścignę bo nie mam nagrania.
Co do ubezpieczenia to polecam się odwoływać od kwoty podanej przez ubezpieczalnie jako wartość szkody, jeśli nie jest to duża wartość to potrafią na odczepkę dorzucić 500-600zł. Mój znajomy tak zrobił i od razu mu dorzucili kasę i w moim przypadku było podobnie gdy wartość szkody wycenili na 1800zł a po odwołaniu się przelali mi na konto dodatkowe 600zł.
Tak więc nawet jak wam kurwa zarysują klamkę to od razu dzwońcie po bagiety nawet jak macie bluze jp 100%
A i uważajcie na jebane ubezpieczalnie i nigdy nie zgadzajcie się na wypłatę gotówki na naprawę. Jak miałem naprawiany z OC jakiejś pizdy błotnik i zderzak to PZU wyceniło szkodę na 1100 zł , po wstawieniu do naprawy do aso z którym PZU miało umowe nagle kwota wzrosła do 4000 ale wszystko na oryginalnych częściach
Znam takie sytuacje z opowiadań znajomych. Zasadą spisania oświadczenia jest aby napisała je w całości osoba która spowodowała kolizję bo jeśli ona go nie napisze a jedynie złoży podpis to pierwszy lepszy adwokat podważy to oświadczenie i sprawa będzie przegrana. Jeśli winny nie wie co napisać to można mu podyktować ale broń Boże pisać za niego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów