📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Na harda z tym , za mocne jak dla mnie
no co chłopak spełnia marzenia a wysiedzicie tylko przed kompem hahahahah co ja jebie
Piwa nie dam, bo "laski" niezsynchronizowane w tańcu
u nich to standard nie ma się czym podniecać... poprostu jeden z wielu. Nie wiem czy zwróciliście uwagę że to teledysk jest
dobra, pominąwszy całokształt wyglądu, choreografii itp. od dawna jak słucham muzyki z Rosji to podziwiam ich melodyjność.. nie w popach i nawet w polskim disco polo taka melodia, wolę tego słuchać niż ten sam bit przez całą piosenkę 90 % współczesnych "artystów"
Wiecie, chyba wolę już takie coś niż jebane trudne sprawy i inne ścierwo które codziennie serwuje nam nasza telewizja
Naprawde coś ze mną nie tak bo widze tyko 3 obcych ludzi ktorzy proboja sie jakoś bawić. Nie licząc ze są spięci jak szlag
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów