📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@zmiananicka
Ale zwierzeta typu bydło mają w ogóle inny metaboliz i ich ciało potrafi się tak rozrosnąć. My aby zbudować mięśnie potrzebujemy całe 21? aminokwasów, wtedy nasze ciało buduje mieśnie.
Twoje porównanie to tak jak : kurwa małpy mają palce,dłonie i potrafią skakać po drzewach a ludzie są uczeni chodzić w butach, jeżdzić na rowerze itp.
A po drugie, te miesnie to nie wynik ćwiczeń i jedzenia a w chuj lat selekcji. Gdyby takie coś u ludzi robić - zjebów,głupich,słabych i brzydkich wyrzucać do śmieci to za x lat by byli sami zajebisci ludzie bez grubasów,ciot,dobre dupy z fajnymi cyckami itd
Ale zwierzeta typu bydło mają w ogóle inny metaboliz i ich ciało potrafi się tak rozrosnąć. My aby zbudować mięśnie potrzebujemy całe 21? aminokwasów, wtedy nasze ciało buduje mieśnie.
Twoje porównanie to tak jak : kurwa małpy mają palce,dłonie i potrafią skakać po drzewach a ludzie są uczeni chodzić w butach, jeżdzić na rowerze itp.
A po drugie, te miesnie to nie wynik ćwiczeń i jedzenia a w chuj lat selekcji. Gdyby takie coś u ludzi robić - zjebów,głupich,słabych i brzydkich wyrzucać do śmieci to za x lat by byli sami zajebisci ludzie bez grubasów,ciot,dobre dupy z fajnymi cyckami itd
jakimi kurwa kumplami?
Na takim skurwielu mógłbym jechać na wojnę napierdalać się z orkami
Dużopiję napisał/a:
z czego co gdzieś kiedyś czytałem to specjalna rasa byków do zapładniania.
No takiemu to żadna nie spierdoli.
Na trawie to na pewno nie wyhodowane
Dużopiję napisał/a:
z czego co gdzieś kiedyś czytałem to specjalna rasa byków do zapładniania.
A nie bo to zwykłe mięsne BBB albo Charolaise, aczkolwiek od dupy strony bardziej wygląda to na Belgian Blue.
Tak, jestem specjalistą.
nimfomanka999 napisał/a:
No takiemu to żadna nie spierdoli.
Myślę, że Ty to byś się nawet nie opierała.
Oglądałem o tym dokument i podobno rasa powstała z krzyżowania bydła o największym potencjale do rozrostu mięśni. Z potomstwa tych osobników wybierano okazy, które miały największą masę mięśniową i tak dalej, aż doszło do tego że ostatnie pokolenia miały wśród swoich przodków samych osobników o największych zdolnościach genetycznych do wzrostu mięśni (więcej wołowiny).
IMO - oczywiście jest to jakieś wytłumaczenie bo i wśród ludzi zdarzają się osobniki które mają naturalnie 50 % większą masę mięśniową od przeciętnej, ale nie wygląda to AŻ tak. No i te krowy wyglądają jakby nie miały grama tłuszczu.
IMO - oczywiście jest to jakieś wytłumaczenie bo i wśród ludzi zdarzają się osobniki które mają naturalnie 50 % większą masę mięśniową od przeciętnej, ale nie wygląda to AŻ tak. No i te krowy wyglądają jakby nie miały grama tłuszczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów