Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest różnica między gejami, a pedałami i chuj. Najlepsi są kolesie jarający się liżącymi laskami, a pierdolący, że facet z facetem "To niezgodne z naturą". Ja nie mam nic przeciwko jesli jest 2 normalnych facetów nie obnoszących się ze swoją orientacją, po prostu będący ze sobą szczęśliwi, a pedałami w różowych ciuszkach liżących sie publicznie. Nawet pary hetero obściskujące się publicznie i liżące na fociach na fejsie są obleśne. A wątpię, że te normalne pary homoseksualne, na siłę utrudniały by sobie życie, psuło stosunki rodzinne i społeczne.
W sejmie byłby z Ciebie ,,użytek"
Rownie dobrze taki pedal, nie chce widziec jak sie lizesz z jakas brzydka swinia publicznie.
Nie bez powodu człowiek został podzielony na A (kobiety) i B (mężczyzn), tak samo jak nie bez powodu w normalnym człowieku włącza się opcja obrzydzenia jak widzi B i B uprawiających ze sobą seks - tylko iwyłącznie po to, aby gatunek ludzki mógł przetrwać, bo jeżeli by się okazało, że dla mężczyzny seks z mężczyzną jest przyjemniejszy, to gatunek ludzki by wymarł.
A więc tak, przyjemniej jest oglądać obściskującą się jednostkę A i B niż 2x B czy 2x A.
pl.wikipedia.org/wiki/Nabój_9_x_19_mm_Parabellum
Homofobia ? Chorobą ? u normalnych ludzi hetero powinno się to nazywać wrodzonym zmysłem jak węch,wzrok,słuch,smak.
Do czego ten świat zmierza... Jeszcze na Sadisticu takie rzeczy ?!
Jesteście pojebani, gej czy nie gej... tak czy inaczej człowiek
Jakoś nie zauważyłem, żeby ktoś miał coś przeciwko publicznym pieszczotom lesbijek ale jak chodzi o pedałów to zawsze hejt... Dajcie spokój NIE ZNASZ CZŁOWIEKA TO GO NIE OCENIAJ DEBILU!
a za Abelarda zawsze piwko
Czego mam nie oceniać? Jest pedałem to jest pedałem. Nikt tu nikogo nie ocenia tylko nazywamy pedałów pedałami.
wypowiedzial bym sie na temat tej pierdolonej, zajebanej, smierdzacej gownem zarazy jakim jest pierdolone pedalstwo, ale zaraz bana dostane, wiec...niech zyją CIPKI!!!!!
Jak Cię kurwa spotkam w realu to Ci prawdziwe piwo postawię za ten kom.
najgłośniejszymi hejterami homoseksualizmu są, praktycznie zawsze, ukryci geje...
powodzenia w "kominaucie"!
pozdr
hetero
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów