Hejtowaliście Abelarda, że ciągle o katolach, bo modne. To teraz poleciał o Was w toaletach publicznych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Hejtowaliście Abelarda, że ciągle o katolach, bo modne. To teraz poleciał o Was w toaletach publicznych.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tego wszystkiego ide się zesrać.
@up hejterzy - ale wy musicie mieć zajebiście smutne życie. Nic was nie śmieszy, "bo gówniane", "bo oklepane", "bo słyszałem to jak tatko rżnął mnie w dupę i mam niemiłe wspomnienia". To tylko żarty a zachowujecie się jakby zabił wam matkę. Idźcie kurwa, nakupcie narkotyków bo bez nich chyba nie jesteście w stanie się uśmiechnąć, tylko chodzicie jak te ponuraki.
glicerynabiooliwka napisał/a:
Ja pierdole co za idioci na te stand up'y chodzą ?
A : Czasami sikacie
P : Ahahahaha
Głupie kurwy...
@@@
a występ całkiem całkiem
Te wszystkie śmiechy są podłożone jak w jakimś sitcomie
Dajecie browary bo sobie to wszystko przypominacie.
żuloziwierz, no kurwa
Kocham Abelarda Byłam na każdym jego występie w Krakowie. Stand-upy, na występach Limo, po prostu WIELBIĘ gościa Nie każdy lubi jego typ humoru, stąd ludzie, którzy się odnajdują w tym, to moi pobratymcy
Szkoda, że śmiech podkładany.
Ja pierdole, ten co to nagrywał używał chyba nokii 3310... Nie mogą kurwa podpiąć sprzętu pod nagłośnienie? Żeby było słychać tego co występuje a nie bandę hołoty co leją z każdego słowa?
Zarentha napisał/a:
@up hejterzy - ale wy musicie mieć zajebiście smutne życie. Nic was nie śmieszy, "bo gówniane", "bo oklepane", "bo słyszałem to jak tatko rżnął mnie w dupę i mam niemiłe wspomnienia". To tylko żarty a zachowujecie się jakby zabił wam matkę. Idźcie kurwa, nakupcie narkotyków bo bez nich chyba nie jesteście w stanie się uśmiechnąć, tylko chodzicie jak te ponuraki.
Aj aj, jak się odbycik skurczył. Może trochę wazelinki na ten skurczyk ?
Jak się "nie podoba" to z góry - hejt. Kurwa mać, człowieczku... Nie dotarło jeszcze do tego malutkiego móżdżka, że ludzi nie śmieszy chałtura i kicz ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów