Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z całym szacunkiem dla niektórych z tych komików, ale to co tu widać, to szajs. Nie ze względu na poziom żartu ala na atmosferę w jakiej się odbywa.
Wygląda jak by było wyrwane z kontekstu
Bo jest wyrwane
gowno tego sie nie da sluchac
to won stąd
Jeden z lepszych? To jak hujowe muszą być te gorsze?
Tak samo won
polski stand up leży i kwiczy
to jest roast.
Chujowo, że z kartki czyta... W stanach nie do pomyślenia.
i
Wszystko czytane z kartki.~
bo sam se na tej kartce zapisywał kto mu pojechał
to nie stand up tylko roast Urbańskiego
To jest stand up a roast to odmiana
A tak w ogóle o co w tym chodzi!
Konferansjer (w tym przypadku Urbański) nadaje początkowy temat z którego pierwszy występujący musi wpleść pojazd na reszcie która będzie wypowiadać się po nim. Później kolejny który staje jedzie najpierw przedmówce a potem całą resztę i tak do ostatniego który musi jeszcze dodatkowo ostro pocisnąć prowadzącego.
Po co kartki? Na kartkach zapisują sobie co kto powiedział o nich i jak się odgryźć (zapamiętaj co powiedział pierwszy koleś o tobie jak Ty jesteś 7 w kolejce na przykład...). Chyba logiczne co?
Zabawa podobna jest do rapowego freestyle`u z tą samą zasadą jak jechać po kimś, to po całości
tyle w temacie
Bo jest wyrwane
to won stąd
Tak samo won
to jest roast.
i
bo sam se na tej kartce zapisywał kto mu pojechał
To jest stand up a roast to odmiana
A tak w ogóle o co w tym chodzi!
Konferansjer (w tym przypadku Urbański) nadaje początkowy temat z którego pierwszy występujący musi wpleść pojazd na reszcie która będzie wypowiadać się po nim. Później kolejny który staje jedzie najpierw przedmówce a potem całą resztę i tak do ostatniego który musi jeszcze dodatkowo ostro pocisnąć prowadzącego.
Po co kartki? Na kartkach zapisują sobie co kto powiedział o nich i jak się odgryźć (zapamiętaj co powiedział pierwszy koleś o tobie jak Ty jesteś 7 w kolejce na przykład...). Chyba logiczne co?
Zabawa podobna jest do rapowego freestyle`u z tą samą zasadą jak jechać po kimś, to po całości
Ty koleś , mi też odpiszesz ?
Tutaj macie najlepsze fragmenty z roast'a Urbańskiego
Ty koleś , mi też odpiszesz ?
Tak. Idź i upierdol se łeb tą piłą kretynie, tylko pamiętaj żeby włączyć kamerkę bo materiał na harda się przyda.
Będzie świetne przeciwieństwo do stand up`u
jest gdzieś możne full na necie ??
Ogólnie fajnie, że w końcu wprowadzają ten rodzaj humoru do Polski ale w Amerykańskim StanUpie każde przekleństwo jest uzasadnione i nie opowiada się sucharów z kartki w stylu "twoja stara"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów