kolejne tłumaczenie w stylu Wes Alane - Ala nie wali mu pały, i innych pierdół...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to świadczy tylko o debiliźmie autora tego filmiku
skoro nie zna angielskiego na poziomie przedszkola to wymyślił teksty pod piosenkę na poziomie upośledzonego człowieka
ja rozumiem podkład pod Behemot - bo tego gówna się nie da zrozumieć
skoro nie zna angielskiego na poziomie przedszkola to wymyślił teksty pod piosenkę na poziomie upośledzonego człowieka
ja rozumiem podkład pod Behemot - bo tego gówna się nie da zrozumieć
Bawić się w dodawanie napisów na angielskiej piosence? Coś się komuś pojebało, ja rozumiem chiński, francuski, japoński a nawet niemiecki, bo śmianie się z germańców to nasz narodowy obowiązek, ale piosenka AC/DC?
Jestem tutaj ponad rok i dopiero to gów*o mnie zamotywało do leniwego i krótkiego komentarza:"no comment"
Jaka żenada... to w ogóle nie jest śmieszne i po pierwsze jak można tak okaleczyć takiego KLASYKA!!! "Nie wiem co ty ćpasz ale bierz tego mniej albo zmień dilera..."
Ps. Co wspólnego ma słowo "Thunder" z "fajnie"?
Ps. Co wspólnego ma słowo "Thunder" z "fajnie"?
Ziperland napisał/a:
@szefooo
chyba nie rozumiesz idei robienia tego. to wcale nie ma mieć sensu, przynajmniej nie musi
Przynajmniej dwa słowa powinny ze sobą grać już n8e mwie o całym zdaniu.
Obejrzyj sobie:
Ala nie wali mu pały
Behemoth - At The Left Hand Ov God (wersja alternatywna)
Przy tym drugim płakałem ze śmiechu a przy tym zlepku słów co tu jest to sie w 18sek. poszedłem wysrać takie było to ciekawe, śmieszne, sadystyczne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów