18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
...a nie, czekaj.

"Do wybuchu samochodu doszło we wtorek około godziny 21:00. Był tak silny, ze zadrżały szyby w oknach okolicznych budynków."

"przyczyną wybuchu były opary środka do czyszczenia kokpitu. Mężczyzna, który czekał na przywiezioną na SOR osobę postanowił wyczyścić sobie kokpit w samochodzie. Zrobił to, a następnie zapalił papierosa. Ze względu na to, że jest zimno, nie otworzył okna, nagromadzone opary środka chemicznego wybuchły w chwili kiedy zapalał papierosa."

fakty.lca.pl/legnica,news,82881,Pod_szpitalem_wybuch_samoch_d_z_m_czyz...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
35i 2021-01-09, 14:09 8
Jak tak lubi plakować, to niech sobie VW Polo kupi.

Zgłoś
notak 2021-01-09, 15:37
pewnie babę przywiózł do szpitala, a z racji pandemi nie chcieli go wpuścić,
musiał coś wymyślić aby poruchać
Zgłoś
J................a 2021-01-09, 16:25
wyjmi napisał/a:

Zobacz sobie na przykładzie worka na śmieci. Napełni go plakiem i podpal. Koniecznie w domu. Nie będzie efektu samochodu bo nie wytworzy się ciśnienie ale i tak będzie atrakcyjnie.

Wspaniała rada, pycha. Czyli typ wypełnił wnętrze auta plackiem tak, że ledwo oddychał i jeszcze postanowił zajarać fajkę by trochę odetchnąć. Przecież to logiczne, że też nie wpadłem na ten trop.
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2021-01-09, 17:55
Wy serio kupiliście temat, że opary plaka tak rozsadziły auto? To jest wstępne podejrzenie polucjantów którzy przyjechali na miejsce.... a Oni jak sami wiecie nie są zbyt "błyskotliwi"
Oficjalnie jestem niemal pewny , że nawet gdyby całe wnętrze było spryskane plakiem , wiadro 20L palaka, zostało by tam wylane, to tak by to nie eksplodowało.
Zgłoś
Szparas 2021-01-09, 18:13
Przecież to wygląda jakby gaz wyciekł i eksplodował. Był już na sadolu podobny temat.
Zgłoś
Trolik1 2021-01-09, 20:07
Dla speców od plaka - wiecie do czego mechanicy tego używają? Ano jednak nie do czyszczenia desek, tylko awaryjnego uruchamiania aut. W życiu bym w to nie uwierzył gdybym sam nie zobaczył. Niewiele tego gówna trzeba, żeby mieć naprawdę niezłe fajerwerki. Zresztą, jeśli ktoś nie wierzy.. " nie róbcie tego w domu" ( dobrze radzę) ;p
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-01-09, 20:19
Trolik1 napisał/a:

wiecie do czego mechanicy tego używają?

Miałem kiedyś dawno w huj asterkę w gazie. Padła pompa paliwa. Na gazie nie odpalał, trzeba było odpalić na benzynie i po zwiększeniu obrotów wchodził na LPG.
Plak w dolot, odpał na plaku i dodanie gazu wrzucało LPG.
Zawsze to lepsze, niż laweta, lub linka holownicza.
Tak więc... jak debil najebał w huj plaku w zamkniętym aucie, to jestem w stanie uwierzyć w to, co w artykule.
Zgłoś
Hollow_Man 2021-01-09, 21:18
Dla niedowiarków, kiedyś w Pogromcach Mitów robili takie doświadczenie, z tego względu że doszło również do wybuchy samochodu jak grupka młodzieży narkotyzowała się jakimś środkiem i później tez zapalili fajkę i rozjebało pojazd przez opary które się tam nagromadziły i chcieli udowodnić czy to prawda, poszukajcie sobie i zobaczcie czy to prawda czy nie.
Zgłoś
S................n 2021-01-10, 0:05
Hahahhaha nagroda Darwina trafia do..... Kurwa a ja Plaka używałem do zimnego rozruchu diesela w zimie. Kurwa co za dzban I jak można palić w aucie przy zamknietych oknach, jebany smierdzi później jak popielniczka
Zgłoś
sebnysa 2021-01-10, 2:46 6
U mnie ostatnio jakiś rusek jechał na ryby. Wziął butlę z gazem żeby się ogrzać, ruszył i postanowił faję zajarać. Jak jebło to mi się na ścianach obrazki poprzekrzywiały. Ruski przetrwał, volvo już nie.

Zgłoś
Emis 2021-01-11, 19:53

sebnysa napisał/a:

U mnie ostatnio jakiś rusek jechał na ryby. Wziął butlę z gazem żeby się ogrzać, ruszył i postanowił faję zajarać. Jak jebło to mi się na ścianach obrazki poprzekrzywiały. Ruski przetrwał, volvo już nie.

Piła pewnie kradziona ,poza tym jak na butle i tak nieźle wygląda jak to volvo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem