📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
szwagier9 napisał/a:
Jeszcze troche i byś musiał to na harda wrzucać. a za takie coś to powinien być solidny wpierdol. Przez jakiś szczylów oko stracić czy coś tam.
heheheh po pierwsze: nie posrej sie po drugie to wpierdolu nie było bo to młodsze koleżanki były, a po trzecie to trafił w koszulkę i ja zjarało, ale potem odkupił grzecznie wiec spoko panie.
Maykelos napisał/a:
słychać, że masz kolegów kastratów
a to od chwytu samuraja - od tyłu za jaja. jak masz dosyć siły to można tak kogoś podnieść, a jak nie to kończysz w pozycji a'la "taczki". jedno i drugie bardzo niefajne.
Brawo sadole, nie spodziewałem się ze będziecie się jarać jakimś debilem który mógł komuś zrobić krzywdę, spoko to jest sadistic więc krew i posoka powinna być na pierwszym miejscu, ale to nie znaczy że możemy pozwalać na takie zachowanie i jeszcze piwkować takiego kretyna, akurat za ten materiał własny powinien dostać solidny wpierdol i czarnego kutasa w dupe.
@DUST DEVIL: Wygrałeś Pan, dawno się tak nie uśmiałem.
mondryj napisał/a:
heheheh po pierwsze: nie posrej sie po drugie to wpierdolu nie było bo to młodsze koleżanki były, a po trzecie to trafił w koszulkę i ja zjarało, ale potem odkupił grzecznie wiec spoko panie.
.
Oka czy palca nie odkupi. Tu się nie jebnij. Zajebistych kolegów mają wasze koleżanki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów