18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Adam i Ewa we Friendzone
Szafina • 2015-01-05, 20:38
A gdyby tak Adam i Ewa żyli we friendzone

Ma jeden kolor, kształtów tysiące,
pojawia się kiedy świeci słońce.
Lata i pląsa, lecz by nie uciekł,
u dołu stoi na twardym gruncie.
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
Zgłoś
Trollosiewicz 2015-01-07, 18:41
Fejk, Adam z Ewą w raju chodzili nago, dopiero gdy wpierdolili owoc zaczęli się ubierać.
Zgłoś
bonczo 2015-01-07, 18:59
@up

A nie pomyślałeś może, że ona już to jabłko zjadła, skoro do węża mówi, że za nim tęskniła? ._.
Zgłoś
Tiquer 2015-01-07, 21:49 2
Wkurwia mnie to całe pierdolenie o friendzone, więc się wypowiem.

Jeżeli jesteś pizdą, a nie facetem, to, kurwa, będziesz w tkwił w takim jebanym frendzome. Żadna kobieta nie chciałaby być z uległą pizdeczką i to nie jest tak, że lecą na skurwysynów bo chcą i lubią być traktowane jak szmaty, po prostu rzadziej zdarza się porządny facet, który nie jąkałby się na każdym kroku przy kobiecie, a prędzej do niego skurwielowi, niż lamusowi. Najgorsze pizdeczki to te, które tak bardzo boją się stracić dziewczynę, że albo jej nie mają, albo ktoś na boku im ją posuwa, podczas gdy ten wysłuchuje potem jej żalów. TRZEBA BYĆ KOMPLETNĄ PIZDĄ ŻEBY BYĆ WE FRIENDZONE Z KOBIETĄ, W KTÓREJ SIĘ SKRYCIE PODKOCHUJE. Więc jak ktoś napisze, jakie to jest niesprawiedliwe, że jest taki dobry, a tkwi w tym gównie, to niech się pierdolnie w czoło i uświadomi, że jest PŁOCHLIWĄ, NIEZDECYDOWANĄ, GŁUPIĄ, MIĘKKĄ CIOTĄ.
Zgłoś
krystiann90 2015-01-07, 22:10
Skoro to wtedy byli jedyni ludzie w raju to dlaczego Adam jej nie zgwalcil skoro tam nie bylo policji?
Zgłoś
mecenaz 2015-01-07, 23:02
Jestem adam , wyrucham cie i spadam
Zgłoś
Grim312 2015-01-08, 2:44
Gdyby żyli we "friendzone" to Ewa zapierdalałaby po pustkowiu a Adam miał błogi spokój.

Jak piję alkohol to każdy mówi, że jestem alkoholikiem.
Jak piję Fantę to nikt nie mówi, że jestem fantastyczny.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów