Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To żeś się popisał "poprawką" - PZHL to nazwa związku jedynie a PLH to nazwa rozgrywek w Polsce więc chlop napisał jak najbardziej poprawnie
Kurwa. Sami znawcy się znaleźli. Od dawna rozgrywki są pod szyldem THL (Tauron Hokej Liga).
Wiem że kałoskórzy nie grają w hokeja, ale czy przypadkiem tu nie jest czarny?
Mało gdzie piszą o tym kto go zabił, a jak już to bez zdjęcia. To zbyt oczywiste i rasistowskie pokazać jak wygląda sprawca.
Nie mam, ale reanimowali go jeszcze na tafli, zawodnicy szczelnie otoczyli go kordonem, nic więcej by nie było widać
reanimować typa z rozkuriwoną tętnicą to jak wyciskać pastę do zębów
Nie dało by nic.
Za wysoki kij jest kara, a za wysokie zagranie nogą to powinna być zsyłka do izraela żeby żyć do końca życia wśród tych małp, no ale tu wygląda że tak gościem zarzuciło po zderzeniu że nogą w górę poszła. Raczej nieszczęśliwy wypadek...
Tak jak miejsce dziecka jest w domu dziecka.
Zawsze się dziwiłem dlaczego nie mają w hokeju ochraniaczy na szyję. Wszystko chronią oprócz tej części ciała. Głupota xD
właśnie zdaje się, że są takie ochraniacze, ale nikt nie chce ich nosić, bo "są niewygodne"
Gościa trochę poniosło. Ciekawe czy poniesie jakieś konsekwencje, bo sumienie już pewnie daje o sobie znać.
Jakieś zgrzyty pomiędzy zawodnikami na hokeju to żadna nowość ale bez jaj, z całym impetem się w Niego wjebał i podniósł noge na wysokości głowy..
Ciężko mówić o próbie morderstwa ale na pewno była to próba zrobienia krzywdy. Bo takie wejście nawet w hokeju nie jest normalne.
Nieumyślne spowodowanie smierci, dzisiaj go aresztowali i wlasnie taki zarzut mają mu postawic.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów