📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
@up
A co, mają mówić na chama per "pan"? Trochę kultury w życiu kochani...
na chama - po chamsku
A co, mają mówić na chama per "pan"? Trochę kultury w życiu kochani...
na chama - po chamsku
^ Słowo "rzetelny" nie oznacza "zgodny z moimi poglądami".
O ile skurvienie umysłowe można nazwać poglądami.
O ile skurvienie umysłowe można nazwać poglądami.
Slychac, ze Tomus o jedna bombe na leb za duzo przyjal. Srednio mu idzie skladanie zdan.
Co do Grodzkiej to powiem tyle: ja jak widze babochlopa (Grodzka, Wrobel, Sobecka) to po prostu przewijam dalej a nie piluje morde.
Jak ktos sobie chce obciac kutasa i nosic sukienki (i ja nie musze za to placic - nie ma refundacji z NFZ) to krzyzyk na droge i nic mi do tego.
Co do Grodzkiej to powiem tyle: ja jak widze babochlopa (Grodzka, Wrobel, Sobecka) to po prostu przewijam dalej a nie piluje morde.
Jak ktos sobie chce obciac kutasa i nosic sukienki (i ja nie musze za to placic - nie ma refundacji z NFZ) to krzyzyk na droge i nic mi do tego.
Ludzie z polskiego "showbiznesu" dzielą się na dwie grupy. Pierwsza na tą która odchodzi w jakimś stopniu z honorem i ta druga, czyli ludzie którzy pchają się do koryta. Adamek jak widać wybrał to drugie, nawet mi go nie szkoda że się wypalił.
ale sie wjebał. "co czujesz to czuj" - czyli wszystko się zgadza bo pan Bęgowski poczuł się kobietą i nie pasowało mu do tego jego ciało. a czy się to komuś podoba czy nie to inna sprawa. ps. szkoda że w Polsce o gender mówi się tylko w kontekście Grodzkiej, feministek i homoseksualistów. aczkolwiek więcej się nie spodziewałem.
I dobrze gada STOP dziwadlom kurwa demokracja powinna slozyc ludowi ale nie do tego zeby odpierdalac maniane. Kurwa transy lesby geje pedofile i chuj wie co jeszcze by chcieli zeby bylo legalne i normalne.
Adamkowi obili mordę nieraz, o bokserach gada się, że to przygłupy itd.. A mimo wszystko on nadal ma rację i mówi z rozsądkiem w przeciwieństwie do jebanych ciuli lewaków. A kto sra żarem na TV Trwam to daję łapę, że nigdy tego kanału nie oglądali
Ps. wiadomości i dokumenty tam są na dobrym poziomie, wystarczy sprawdzić!
Ps. wiadomości i dokumenty tam są na dobrym poziomie, wystarczy sprawdzić!
Adamek kurwa bankrut pcha sie do polityki zeby sie napachac. Kolejna swinia.
Jako bokser spoko, reprezentowal kraj godnie czy nie; nie mi to oceniac. ALE DO POLITYKI SIE PCHA TYLKO I WYLACZNIE DLA KASY. Jaka on ma kurwa wiedze (tak samo jak marczulajtis i inne sprzedawczyki)
staną się świadomi.
Jako bokser spoko, reprezentowal kraj godnie czy nie; nie mi to oceniac. ALE DO POLITYKI SIE PCHA TYLKO I WYLACZNIE DLA KASY. Jaka on ma kurwa wiedze (tak samo jak marczulajtis i inne sprzedawczyki)
Przeciwko gimbusiarskim pseudopatriotom.
Reginald911 napisał/a:
(...) a to że jest katolikiem (tudzież katolem jak kto woli...) to mówi jak to wszystko powinno wyglądać wg wiary katolickiej ,po drugie aferę robią jak już wyżej napisałem debile od Palikota...
A chuj kogo obchodzi w świeckim państwie co katolicka, muzułmańska czy jakakolwiek inna wiara mówi?? Spróbowałby polityk takie hece robić choćby u Czechów to by go wyśmiali i pokazali drzwi. Ze swoją wiarą niech sobie siedzi w kościele, a nie w sprawy państwowe się miesza.
Reginald911 napisał/a:
A jak Ciebie ten problem nie dotyczy może też jesteś jednym z nich czyt. gejem,bi,trans..
Tak, tak. Jak zwykle syndrom oblężonej twierdzy u takich ludzi jak ty, Kaczyński, Rydzyk itp. Jak ktoś tylko ma inne poglądy to musi być z układu, albo agentem. Jak akurat nie gej, to Żyd, albo mason, czy (o zgrozo!) cyklista. Zawsze jakiś bardziej lub mniej wyimaginowany powód się znajdzie by kogoś posegregować.
Polityk jako taki ma nie reprezentować żadnej wiary. Bo ma stanowić prawo równe i neutralne dla wszystkich obywateli. Niezależnie czy będzie to katolik , protestant , islamista czy ateista. Lecz widać gimbopawiczki nie potrafią zrozumieć tego prostego faktu iż państwo ma nie przeszkadzać w prywatnych poczynaniach obywatela. Zastanawia mnie to jak to prawiczki na tym portalu śmieją się z "ciapaków" zaś sami nie widzą iż popierają ludzi którzy chcą podobne zasady wprowadzać w tym kraju. Bo niewiele jest różnic między fundamentalistą islamskim czy katolickim. Z tymże ten drugi ma nieco lepszy PR. Patrz USA gdzie fundamentalizm katolicki sięga poziomów absurdu spotykanych jedynie w cywilizacjach islamskich. Patrz obowiązkowa nauka kreacjonizmu wysadzania klinik gdzie przeprowadzane są aborcje. Tu na potwierdzenie faktu iż murica to land of idiots
youtube.com/watch?v=XAc6xzo8_Aw
youtube.com/watch?v=XAc6xzo8_Aw
pierdoli jak Rydzyk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów