Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ważne, że dowódca uścisnął mu dłoń przypinając odznaczenie z gównolitu za to, że się poświęcił w wojnie wywołanej przez jego kraj, w jakże słusznym celu szerzenia demokracji.
Z tego co wiem w USA nie ma służby obowiązkowej, tylko płatny zaciąg.
Z tego co wiem w USA nie ma służby obowiązkowej, tylko płatny zaciąg.
a gdzie on napisał cokolwiek o poborze?
Ważne, że 50 kopiejek wpadło, co nie, ruski trolu?
kocham putina szkoda że nie jest moim ojcem
Ważne, że dowódca uścisnął mu dłoń przypinając odznaczenie z gównolitu za to, że się poświęcił w wojnie wywołanej przez jego kraj, w jakże słusznym celu szerzenia demokracji.
Dla kasy to robił.
↑ Czyli jednak bycie płatnym mordercą jest legalne, pod warunkiem, że zatrudnia cię państwo.
Typie, tak było od zawsze i zawsze będzie, ludzie do woja idą z różnych pobudek obecnie, a zabijanie wroga wpisuje się w codzienność. Dla świata to i tak nie zrobi różnicy czy będzie jednego mniej ciapatego, ruskiego, ukra czy polaka itd itd a jak Ci ten olaboga okrutny świat przeszkadza to instrukcję telportacji do lepszego znajdziesz na hardzie
↑ Czyli jednak bycie płatnym mordercą jest legalne, pod warunkiem, że zatrudnia cię państwo.
Nie ma rzeczy nielegalnych dla państwa, terminologia jest inna, ale działanie to samo - choćby skrajnie niemoralne.
jak Ci ten olaboga okrutny świat przeszkadza to instrukcję telportacji do lepszego znajdziesz na hardzie
Można jeszcze jebać etatystów
"stolen valor"
Widziałeś Ty kiedy filmy hollywoodzkie? Oni tam mają zjebaną propagandę gloryfikującą wojsko i służbę. Zresztą chyba w każdym kraju mniej lub bardziej odpierdala się takie coś, bo nikt normalny nie idzie z karabinem na front umierać za politikierów. Islamiści wmawiają swoim, że jak zginą w walce to dostąpią uczty w raju z setką dziewic. Niczym to gówno nie różni się od hasełek pokroju "bóg, honor, ojczyzna". Chodzi tylko o to aby zmotywować bandę zjebów, aby oddała w imię czyiś interesów życie mordując innych ludzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów