📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Facet ma spory dorobek w necie. Myślę, że już zasłużył na zbiorczy w Klopie. Może by tak na górze listy zbiorczych coby gimbusiernia trafiła?
iPhone 3g satysfakcjonuje ?
Teraz już wiem jak się bawią na wsi... Eh, że w takie dziury internet dochodzi...
Teraz już wiem jak się bawią na wsi... Eh, że w takie dziury internet dochodzi...
w końcu przyszła do nas ta chujowa moda na rozpierdalanie swojego sprzętu... ech... debile. Łby sobie rozjebcie.
Wyjętkogo dobrze dopasowany poprzedni temat. Tytuem i tematem odpowiada co do zawartości tego filmu.
AdBuster - destroy challenge, czyli Program dla dzieci z getta. Miłego oglądania.
AB już zaczyna upadać coraz niżej, jak Niekryty. Jeszcze trochę i będzie co słowo ciął film i wklejał jakieś teksty o odbycie, bo to bawi gimnazjum.
AdBuster - destroy challenge, czyli Program dla dzieci z getta. Miłego oglądania.
AB już zaczyna upadać coraz niżej, jak Niekryty. Jeszcze trochę i będzie co słowo ciął film i wklejał jakieś teksty o odbycie, bo to bawi gimnazjum.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów