📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
1:58 R.I.P.
Dał kobiecie rzucać :O
Tak to on sobie może wibratory testować, będzie równie obiektywnie...
Tak to on sobie może wibratory testować, będzie równie obiektywnie...
szczyny nie piwo... prawdziwe piwo to ciemnośc w szklanicy a nie szczochy! Nie no żart... lubie i jedno i drugie... w sensie ciemne i jasne... a nie lecha i heina
Ah jaka szkoda że laska nie trafiła go w głowę no i w rugby to on raczej nie pogra z tymi zdolnościami do łapania
Wyście kiedyś pili prawdziew piwo? Lech nawet koło prawdziwego piwa nie stał. Kupcie coś z Fortuny, Ciechana, Kormorana, AleBrowaru, Pinty, Czarnkowa czy chociażby coś z Jałbonowa (tylko nie Rysy, Strongi czy jakieś Imperatory) to zobaczycie, że Polacy potrafią zrobić dobre piwo, a nie takie coś co smakuje ochydnie, a ludzie kupują to by tanio się nawalić.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Podobno kiedyś wysłali próbki lecha na konkurs piwny w Hradec Kralove czy tam gdzieś i po tygodniu przyszła odpowiedź, że "koń jest zdrowy".
tacy z was kurwa smakosze piwa, że o każdym piszecie szczyny, ścierwo, a jak siedzicie z kumplami i chlejecie 10 piw pod rząd to są to same regionalne browary za 5 zł? nie kurwa, walicie harnasie bo są 4 za dychę.
ale zapomniałem, że to sadistic- połowa z was nie ma kumpli, a druga połowa rzyga po dwóch piwach
ale zapomniałem, że to sadistic- połowa z was nie ma kumpli, a druga połowa rzyga po dwóch piwach
przegazowane gówno
Ja mam perłę chmielową za 2 zł obecnie, więc proszę nie oceniać swoją miarą.
Cytat:
tacy z was k***a smakosze piwa, że o każdym piszecie szczyny, ścierwo, a jak siedzicie z kumplami i chlejecie 10 piw pod rząd to są to same regionalne browary za 5 zł? nie k***a, walicie harnasie bo są 4 za dychę.
Ja mam perłę chmielową za 2 zł obecnie, więc proszę nie oceniać swoją miarą.
Kotli napisał/a:
Lech premium jest tak kurewsko chujowym piwem, że w ogóle mi go nie żal.
Jak Lech, to tylko Pils
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów