Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten to ma przynajmniej czysto na chacie, nie to co ten jebany brudas chwytak.
Bo tam jest Monia
PS. wlaśnie mam kaca...
Po drugie: On prawie nic nie wypił.
Po trzecie jak już ktoś wspomniał: Wódka nie jest po to by smakować tylko ryć banie.
Po czwarte: Ja nie lubię Łiskacza więc się nie będę wypowiadał na temat jego smaku.
Po piąte: Ja mam taką przemianę materii, że rzadko mam kaca.
jedna tabletka na każde 50 gram (!!!)hmmm, trzeba to jak zagryche wpierdalać
Do każdego picia trzeba 6 opakowań ?
cos w tym 2kc musi byc. Raz przetestowałem go na jakimś weselu i pamiętałem by jeść te tabletki w trakcie, zjadłem 4 przez noc i 1 przed snem. A jak wstałem to czułem się przyzwoicie jak na taką ilość wódki. Jak wziąłem kiedyś po piciu to mdłości przechodziły ( po samej wit C nie przechodzą), więc coś tam działa i czasami może trochę uratowac. Co nie zmienia faktu, że najlepszym lekarstwem jest browar na drugi dzień, no ale nie zawsze można sobie pozwolic:)
PS. wlaśnie mam kaca...
Dobrze na weselu zagryzałeś, dlatego nie miałeś kaca. Ja po imieninach,weselach też nie mam, ale najeb się na domówce gdzie są tylko paluszki i chuj, mega kac .
Dla Adbustera zawsze piwo. Czasem ma dobre filmy, czasem mierne. Nie bacząc na poziom danego odcinka koleś robi swoje, troszkę zarobi i nie jest wkurwiający. Póki nie zacznie wciskać koszulek w sklepach internetowych jak Niekryty, Dem(bski) i inni.
Dembskiemu to akurat trochę można wybaczyć, bo on bezpośrednio mówi, że mu to potrzebne na dalszą twórczość, a Niekryty to zaczyna wydawać jakieś książki i inne chuje.
Dla AdBustera piwo.
Do każdego picia trzeba 6 opakowań ?
.
6 opakowań,czyli 18 tabletek
Sugerujesz ,że jesteś w stanie przyjąć 900gram czystego alkoholu ? To 2,2litra wódki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów