📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdolę, co za reklama. Wierci na lewych obrotach i to tak delikatnie żeby czasem nic się nie stało, szlifierkę trzyma tak samo delikatnie (wystarczyłby sam jej ciężar żeby w chwilę przeciąć telefon). Anulowałem mu subskrypcję, sprzedawczykowi jebanemu.
Materiały ma całkiem ciekawe, ale w tym odcinku takie kaszany odpierdalał, że aż dziw, że mu ten młotek nie odbił i nie pierdolnął się w czachę.
Gość sie sprzedał, nie dziwi was, że od kilku odcinków dziwnym trafem wszystkie reklamy sie sprawdzają?
chciałby się powiedzieć: and that's the way the cookie crumbles...
"Albo wiertło jest słabe, albo ten ekran..."
A;bo mamy do czynienia z metroseksulanym osobnikiem (pedałem), który próbuje używać narzędzi.
A;bo mamy do czynienia z metroseksulanym osobnikiem (pedałem), który próbuje używać narzędzi.
Co jak co, ale LG KP500 to jeden z najbardziej wytrzymałych telefonów jakie miałem. Spadł mi z rusztowania z 4 piętra na 1 piętro. 0 uszkodzeń, przeżył wypadek rowerowy po którym na pogotowiu wylądowałem. Ile razy spadł mi na beton... Przy jeździ 50km/h wypadł mi z kieszeni i nic Wylały się na niego 2 całe piwa. Śmierdział 2 tygodnie, ale poza tym nic. Zalałem go wodą podczas ulewy. Głośnik trochę szwankował, ale jak wysechł to działał. Wpadłem po pijaku na pomysł robienia zdjęć pod wodą. Po wyschnięciu działał w 90% (nie działało tylko podpięcie USB do kompa). W końcu wygiąłem go w rękach i pękł ekran. Mimo to dalej działa, ale znudził mi się i kupiłem inny Polecam LG Cookie.
haha "albo wiertło jest tępe..." albo prowadzący...dobre wiertło to i na lewych obrotach by mu krzywdę zrobiło.... a na obrotach w dobrą stronę to nie poczułby, jakby zrobił dziurę na wylot
Czy tylko mój Samsung Galaxy Young, bez bawienia się wytrzymuje do 2 tygodni? Kompletnie nie rozumiem pierdolenia o wytrzymałości baterii, skoro przy tylu kosmicznych funkcjach wytrzymuje tak długo...
Internet to wspaniały wynalazek, bez niego nigdy bym się nie dowiedział ile debili wokoło nas żyje.
''Albo wiertło jest słabe, albo ten ekran naprawdę jest mocny'' nic dziwnego jak się napierdala na lewych obrotach
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
maxvolumePL napisał/a:
No kurwa jak się wiertło obraca w lewo to na pewno przewierci
...a kolega zapewne nie słyszał o wiertłach lewotnących...
tym bardziej, że drugim wiertłem kręcił w prawo...
Ta kup smartfona intensywnie używaj i narzekaj że żre baterie, nie pasują smartfony nie użyje się ich funkcji to się bierze prosty telefon i po krzyku, ale nie ten kolo musi pierdolić bzdety i trzepać się nad starą nokią jak komentatorzy trzepią się remisem na Wembley w 73.
Coraz niższy poziom ma tych filmów.
Coraz niższy poziom ma tych filmów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów