Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Revelict 2013-09-10, 14:12 2
Już od dawna przestałem chuja oglądać bo robi nierzetelne gówno jakich mało. A ja sadze że przypadek, bo wyłączę mikrofon i powiem nie rusz i pies nie ruszy. A ja i tak powiem że BK jest lepszy bo mi bardziej smakuje. Jakiś pchlarz nie będzie mi mówił co dobre a co nie. Kurwa. z tym gównem.
Zgłoś
Kamilek1 2013-09-10, 15:06
Ciekawe ile dostał od zarządu MacDonalda za zrobienie antyreklamy Burger Kingowi. Test równie rzetelny co informacje w TVN'ie...
Zgłoś
P................G 2013-09-10, 15:07
Wszystkie fastfoody to gówno podawane na srebrnej tacy, rzygać mi się chce jak widze miłośników tego ścierwa
Zgłoś
S................n 2013-09-10, 15:12
Adbuster się skończył po paru odcinkach, komercja i tyle. Gimbaza poogląda, obejrzałem tylko minute i dalej nie wytrzymałem.
Zgłoś
Krak 2013-09-10, 15:14
To jest pies? Nieźle mu dupsztala rozjeździł
Zgłoś
pawel997402 2013-09-10, 15:15
Czemu jak ktoś się rozwinie na YT to zawsze piszecie,że pierwsze odcinki były dobre a teraz gówno lub komercja?
Zgłoś
lolsnic 2013-09-10, 15:16
Śmierdzi fermentem
Zgłoś
Krak 2013-09-10, 15:16 1
Dodam jeszcze, że od razu widać jakie żarcie nadaje sie dla psa
Zgłoś
rozyk 2013-09-10, 15:36 1
testowanie przez psy zarcia dla ludzi to jak testowanie karmy dla kotow przez myszy , widze ze co raz mniej pomyslow na odcimki chu ju wona unsub ADBUSTER
Zgłoś
kamilqla 2013-09-10, 15:37 2
A morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany Mcdonalds z psiej karmy jest produkowany .
Zgłoś
szefwszystkichszefow 2013-09-10, 15:41 3
Na poczatku gadal od rzeczy, teraz to robi z siebie balwana, i jeszcze to porownanie z psami...
moj pies wpierdolilby oba burgery, obie torby a potem pewnie wzialby sie za kamerzyste, nie wiem kto wymyslil test porownania burgerow z uzyciem zwierzat, ale jest bez zadnego sensu. Coraz bardziej zenujace te jutubowe wrzuty
Zgłoś
vasre 2013-09-10, 15:58
W sobotę dostałem BigMacki od ręki P. Wrocław Rynek, godz.2 - tłoczno
Zgłoś
marcinc53 2013-09-10, 16:09
Niestety bardzo jest mi przykro, ale większość drapieżników, w tym psy i koty nie czuje smaku słodkiego oraz umami - czyli smaku mięsa. Więc inteligencją tu (imie tego kolesia) się nie popisał. Krótko mówiąc te jego zwierzątka wybierały mięso kierując się węchem lub wybierały je losowo. Także spokojnie burger król może go pozwać .

szefwszystkichszefow napisał/a:

Na poczatku gadal od rzeczy, teraz to robi z siebie balwana, i jeszcze to porownanie z psami...
moj pies wpierdolilby oba burgery, obie torby a potem pewnie wzialby sie za kamerzyste, nie wiem kto wymyslil test porownania burgerow z uzyciem zwierzat, ale jest bez zadnego sensu. Coraz bardziej zenujace te jutubowe wrzuty

od rzeczy znaczy bez sensu
do rzeczy znaczy z sensem

A co do testu z mini zoo się zgadzam

EDIT: Znaczy mięso smak w ogóle dla nich jakiś ma, ale jest to smak dla psa czy kota obojętny, neutralny. Najbardziej bawi mnie, jak jakaś babka gada do swojego kotka coś w stylu "O masz kochanie, kupiłam ci twoje ulubione piersi z kurczaczka, tak mniam mniam"
Zgłoś
MówięPrawdę 2013-09-10, 16:30
Nie wierzę, że mc mu nie zapłacił. MI tam w mc po prostu nie smakuje. 2x bardziej wolę KFC I Burger kinga
Zgłoś
Moja_Pani 2013-09-10, 16:34
Co za debil nazywa zwierzęta imionami ludzi?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem