📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gościu zamiast zarysować ten samochód w jakimś mniej widocznym miejscu, to pierdolnął sobie krechę w miejscu, które codziennie będzie widział podczas wsiadanie do auta.
Ja pierdolę
Ja pierdolę
Wszedzie ten jebany hiphop i dresiarze z blokowisk. Uczcie dzieci takiego stylu zycia, a kurwa bedzie nam lepiej w Polsce jak to pokolenie zaczenie rzadzic krajem. Ja pierdole...
Mnie dziwi jego poświęcenie dla filmiku - fakt kasa z yt = pisaczki, ale kurde żeby sobie specjalnie auto rysować dla internetowej sławy... ;/ wątpie żeby z tego co zarobi na yt mu stykło na lakiernika (fakt samo jego auto kosztuje tyle co lakierowanie...). BTW fajny motyw zrobił z tą roletą od garażu
Dobry typ jego konfrontacje mi się szczerze mówiąc podobają myślałem ze jest bardziej dziany że wydaje kasę na te wszystkie pierdoły ale nic bardziej mylnego jak zobaczyłem jego samochód szczerze życzę mu żeby się trochę chociaż na tych filmikach dorobił albo przynjamniej nie był stratny
qrowy napisał/a:
Wszedzie ten jebany hiphop i dresiarze z blokowisk. Uczcie dzieci takiego stylu zycia, a kurwa bedzie nam lepiej w Polsce jak to pokolenie zaczenie rzadzic krajem. Ja pierdole...
Dresiarze? Czy ty nadal żyjesz w latach 90?
Jakiego stylu życia? Słyszałeś ostatnie przynajmniej 2 płyty np Peji (diametralna zmiana)? Albo Eldo? Pariasów? TDFa? Sokoła? Pokahontaz? Odpowiedź brzmi: NIE. Weź sprawdź te płyty i zobacz ten swój "styl życia", bo jebiesz stereotypami na odległość.
To że są takie patusy jak RPK, nie oznacza, że każdy wykonawca, czy zespół HH rapuje o konfiturach, zielsku, ulicy itd.
Tak samo, nie każdy słuchacz HH jest dresiarzem, czy półmózgiem.
Ojej jaki on biedny wydał 140 zł na pisaki... Niech się pochwali ile zarabia za partnerstwo przy kilkudziesięciu tysiącach widzów
szarymouse, polaczek-zazdrośniczek aka nagrywam vlogi o jedwabnikach detected..
przecież to nie jego auto było!
szarymouse napisał/a:
Ojej jaki on biedny wydał 140 zł na pisaki... Niech się pochwali ile zarabia za partnerstwo przy kilkudziesięciu tysiącach widzów
http://socialblade.com/youtube/user/bankowo1
Srednio widelki 60-500$ dziennie, czyli realnie nie mniej niz 60$, a prawdopodobnie cos kolo 100-150.
Eastern_Nobility napisał/a:
"Nie wiem kim był ten HUTNICZ"
Ja pierdole.
Powiedz,że żartujesz ,przygłupie
Eastern_Nobility napisał/a:
"Nie wiem kim był ten HUTNICZ"
Ja pierdole.
nie pierdol tylko lepiej powiedz kim był Dworcow, bo w prawie każdym mieście jego ulica jest...
Ciekawe kiedy zaczną zgłaszać się do niego firmy, żeby za odpowiednia opłatą, zrobił realistyczny filmik ukazujący ich produkt w jak najlepszym świetle. Nowa strona reklamy kurwa jego mać
ja pierdole 150 zł :| jak dla mnie mega poświęcenie dla testowania jakiegoś pisaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów