Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P................e 2013-10-26, 11:10
dobra nie będe się czepiał co tutaj robi ten filmik ale tomek7lol sadistic jest jednym z nielicznych stron gdzie można używać bez problemu wulgaryzmów WIĘC NA CHUJ CI TA CENZURA DO KURWY NĘDZY?!

@thewhitestar nie zapomnij, że nie możesz skrytykować żadnego filmu jeśli nie jesteś reżyserem, więc proszę Cię ucisz się bo tomek7lol Cię dojedzie
Zgłoś
MPPLG 2013-10-26, 11:19
Czy wiesz że Bunio ma tu partnerstwo? -.-
Zgłoś
q................5 2013-10-26, 11:30
plastikfantastik napisał/a:

...Ale ja na przykład nie wiedziałem, że lekarze w reklamach to cieniasy/fikcyjne postaci...

Jest mi z tego powodu bardzo przykro ale to nie ja odpowiadam za twoją inteligencję. Może załóż jakiś wątek o czym jeszcze nie wiedziałeś, to może być fascynująca lektura.
Zgłoś
glaz 2013-10-26, 12:44
Kodeks Etyki Lekarskiej:

Art.. 62. Praktykę lekarską wolno wykonywać wyłącznie pod własnym nazwiskiem.
Lekarzowi wolno używać tylko należnych mu tytułów zawodowych i naukowych.

Art. 63. 1. Lekarz tworzy swoją zawodową opinię jedynie w oparciu o wyniki swojej pracy, dlatego wszelkie reklamowanie się jest zabronione.
2. Lekarz nie powinien wyrażać zgody na używanie swego nazwiska i wizerunku dla
celów komercyjnych.
Zgłoś
M................l 2013-10-26, 13:15
Jak zwykle kiepskie to jest maksymalnie. Jedyne, co tłumaczy to że wstawiłeś ten filmik, to fakt iż mogłeś zjechać na ręcznym gdy gość bawił się w gramatycznego naziola.
Staram się nie komentować filmików tego gościa bo są tak samo tendencyjne i pocięte jak telewizyjne reklamy.
Kolejną sprawą jest to że J&J jest jedną z tych korporacji, która testuje swoje produkty na zwierzętach, skoro psy i koty nie płaczą jak im nastrzykują chuj wie czy w ogóle rozrobiony szampon do oczu to i on nie powinien. Oj Busted śmierdzi ściemą.
Zgłoś
Sick_Stick 2013-10-26, 14:18 1
dorosły facet testuje szampon dla dzieci i mówi, że nie działa... w chuj logiczne
Zgłoś
Jestem Wojtkiem 2013-10-26, 15:02
tomek7lol napisał/a:

Dokładnie, rozumiem odcinek słabszy od reszty ale ludzie dodający komentarze są żałośni. Nie nagrali nigdy nawet 5-sekundowca ale znawcy kinematografii w mordę jeb%ne. Masz lepszy pomysł? to pokaż jaki jesteś kreatywny, bo wpierdalać pizze i tłustymi łapami dodawać komentarze typu "ale ch&jowe" to każdy potrafi.

a żebyś wiedział, że znawcy nie robią własnych filmów a nawet nie powinni :
Zgłoś
pherel 2013-10-26, 19:06
Ja Pierdole nie wrzucajcie go więcej na sadola proszę bo jak go oglądam to przypomina mi się moja była ponieważ to KURWA MAĆ jest jej kuzyn do chuja proszę nigdy więcej

own3d
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem