nowy odcinek adbustera.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja mu tylko współczuje kur*a drapania sie po tych eksperymentach :|
Dla mnie najlepszy środkiem na komary jest witamina B, codziennie jedna tabletka i jest spokój, z produktów w sprayu bądź kremiee tylko ULTRATHON.
Rośliny trzeba rozetrzeć, potem wcierać w skóre -_- a nie stać wśród nich
@Bongman
Na twoim miejscu spróbowałbym poopowiadać komarom dowcipy... uschną z pragnienia nim do ciebie dolecą
Na twoim miejscu spróbowałbym poopowiadać komarom dowcipy... uschną z pragnienia nim do ciebie dolecą
Kurwa, jeśli roślina odstrasza komary to znaczy że zawiera w swoich tkankach jakieś specyfiki które je odstraszają, np. olejki eteryczne, a więc trzeba ją rozetrzeć żeby je uwolnić, a ten macha doniczką koło głowy i się dziwi że nie działa, ja pierdole
wrzucają wszyscy jakby nie wiem co to było a ja nawet tego bałwana nie oglądam
UWAGA!
Zdradzę Wam sposób od starego myśliwego (osobiście jeszcze nie sprawdziłem) - otóż powiedziano mi, że dobrym sposobem jest wpierdalanie B compositum przez cały rok i jak przychodzi okres komarowy to problem z głowy.
Zdradzę Wam sposób od starego myśliwego (osobiście jeszcze nie sprawdziłem) - otóż powiedziano mi, że dobrym sposobem jest wpierdalanie B compositum przez cały rok i jak przychodzi okres komarowy to problem z głowy.
To ja wam powiem że najlepszym sposobem jaki znam i jaki znalazłem jest filmik zamieszczony jakieś 2tygdnie temu z Wrotyczem Pospolitym, tą roślinką co wcierasz w siebie i ma zapach delikatnej kamfory, osobiście przetestowałem ją z kumplem i po wtarciu ja w ręce nogi nie mieliśmy żadnego kontaktu z tymi bydlakami. Oczywiście nie było tak aż kolorowo ponieważ po godzince trzeba zrobić sobie drugi taki zabieg bo wcieranie starcza na około godzine, półtorej. Ale to i tak lepsze bo masz tą rośline praktycznie wszędzie a rośnie na polach na trawnikach obok budynków i wystarczy zerwać - gotowe; A dla leniuchow nie wychodzących z domu polecam zerwanie Wrotycza i wsadzenia w wazon gwarantuje że komray nie bedą nocować przez najbliższe 3 dni na koniec dodam że wszystkie inne gówna kupne offy i sroffy działają na zasadzie do pierwszego potu, a taki wrotycz mimo siedzenia na słoneczku działa wyśmienicie. Pamiętajcie tylko Wrotycz Pospolity da rade! p.s Materiał własny
A podobno olejki eteryczne z wrotycza powodują impotencję?
Nie wiem czy to prawda, czy tylko urban legends, więc stosuję startą korę z czeremchy
Nie wiem czy to prawda, czy tylko urban legends, więc stosuję startą korę z czeremchy
wystarczy jakis czas przed wakacjami zaczac jesc witamine D, ktora powoduje, ze nasza krew staje sie gorzka, a jak kazdy wie komar lubi słodka. problem z głowy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów