📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Flex82 napisał/a:
Biecepsa i trajcepsa ma chłopina, nie ma lipy !
Szkoda, że nogi jak u bociana.
Aspiryna92 napisał/a:
kasjerka musiała się dziwnie patrzeć kiedy kupował tyle "ruskoje igristoje" i gumek ;D
to jest 'carskoje igristoje' tak gwoli ścisłości...
To do mnie kiedys przyszedl kolega, i chcial 50zl pozyczyc . Dalem mu te pieniadze a on czy moge z nim pojechac to mi opowie po chuj mu one. No ok dobra okazalo sie ze mial tam jakas pannę na warsztacie i potrzebowal gumek, żubrówki i długiego zielonego ogórka do drinków zeby go w plastry pokroic no i stoimy sobie w carrefourze w kasie kiedy zdalem sobie sprawę z tego jak wygladamy w oczach innych klientów i kasjerki z takim tylko towarem
Czasem to co jest najbardziej reklamowane, jest najchujowsze.
ferro napisał/a:
przeciez unimil i durexy co wziął mają cienką ściankę, to jak mogą wytrzymać to samo jak pozostałe 2-3 x grubsze...
Niech zgadne , ty wybierając gumki bierzesz te które najszybciej pękają .
Matuch90 napisał/a:
Prawda jest taka, że dwa razy w życiu pękła mi guma (bez konsekwencji) i dwa raz, to był kondom durexa... .
Czasem to co jest najbardziej reklamowane, jest najchujowsze.
To o niczym nie świadczy. Może tylko durexa używałeś i może źle ale te największe firmy mające najwięcej kasy na reklamy są raczej najczęściej testowane i mają najlepsze technologie. Kto wie, czy tamte "tańsze" nie przepuszczają szybciej?
Będziesz w szoku jak Ci pęknie w środku
Ja zawsze sie zastanawialem dlaczego on ma tylko biceps... Teraz sobie tak wymyslilem ze on pewnie ma tylko hankle, bo jak inaczej racjonalnie mozna to wytlumaczyc.
I creep across the land
Killing first born man...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów