18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DMT 2014-02-08, 20:50
DUST DEVIL napisał/a:

@MaszAyahuaskę zapominasz o narodach Słowiańskich, które dobry wujek Adi miał zamiar wybić w 75% a resztę zniewolić. Generalny Plan Wschodni to protip

Wróć teraz do mojego pierwszego zdania w poście. "Koalicji" Nie opierałbym tylko na NASZYM NARODZIE, tylko przy okazji sięgnąłbym w "dół" Bo w jakiej sytuacji byli, to każdy dobrze wie, i każdy mądry wódź, NAJPIERW zapewniłby sobie poparcie sojuszników (przez tą cała aferą w czasach obecnych, słowo "sojusznik" zostało sprowadzone do poziomu gówna, ludzie wtedy żyli inaczej, SŁOWO BYŁO SŁOWEM, ZASADY ZASADAMI,KURWA JEGO MAĆ! Nikt nie robił z ryja szmaty, pomijając USA, ZSRR i III Rzeszę. II wojna światowa była przełomowym zjawiskiem, kiedy paru idiotów uświadomiło sobie, że bez wałka nie ma efektów, i działa to do tej pory niestety. Wolałbym się rzucić komuś z zębami na tętnicę szyjną (z pełną świadomością tego że za chwilę, jego przydupasy mogą mnie odjebać) i rozjebać go nawet skuty i poniżany, niż dać mu satysfakcję jaki to on nie jest zajebisty bo potrafi kontrolować ileś tam tysięcy, czy milionów idiotów....

Lang napisał/a:

Chyba nawet w podręcznikach historii do szkół podstawowych jest wyraźnie napisane, co Adolf chciał zrobić z Polakami

To teraz sobię sprawdź kto wydawał te podręczniki, kto był w danym czasie minister oświaty, i jak to się zmieniało na przestrzeni powiedźmi 30 lat w każdej jednej książce do :historii"

Idę się napić do baru bo nie mogę słuchać waszego pierdolenia... Jakby co jutro wam wytłumaczę resztę....
Zgłoś
Lang 2014-02-08, 21:10 1
Hitlerysta podryfował chwiejnym krokiem do jakiejś speluny, ja zatem podrzucę kilka wypowiedzi dostojników III Rzeszy nt. Polaków:

Adolf Hitler: Dla każdego mocarstwa sprawą fundamentalną jest przestrzeń życiowa współmierna do potęgi państwa (…) Stawką nie jest tutaj Gdańsk. Dla nas jest to kwestia powiększenia przestrzeni życiowej na Wschodzie, zabezpieczenia dostaw żywności i rozwiązania problemu państw bałtyckich. (…). Oszczędzenie Polski jest wykluczone i pozostaje nam następująca decyzja: Zaatakować Polskę przy pierwszej nadarzającej się sposobności.
(źródlo: nizkor.org/hweb/people/h/hitler-adolf/hitler-and-poland.html )

Heinrich Himmler: Esesmanów obowiązuje jedna podstawowa zasada. Musimy postępować uczciwie, przyzwoicie, lojalnie i koleżeńsko wyłącznie wobec ludzi naszej krwi. Nie obchodzi mnie ani na jotę los Rosjanina czy Czecha. [...] Kwestia, czy inne narody żyją w dobrobycie, czy giną z głodu, interesuje mnie tylko pod kątem ich przydatności jako niewolników dla dobra naszej kultury. Jest mi obojętne, czy dziesięć tysięcy kobiet rosyjskich padnie z wyczerpania przy kopaniu rowów przeciwczołgowych, ważne jest dla mnie tylko to, aby rów przeciwczołgowy, budowany w interesie Niemiec, był gotów.
(źródło: Roman Z. Hrabar, Lebensborn, czyli źródło życia, Wydawnictwo „Śląsk”, Katowice 1975.)

Adolf o Warszawie: Każdego mieszkańca należy zabić, nie wolno brać żadnych jeńców. Warszawa ma być zrównana z ziemią i w ten sposób ma być stworzony zastraszający przykład dla całej Europy.
(źródło: Jerzy Sawicki: Zburzenie Warszawy. Zeznania generałów niemieckich przed polskim prokuratorem członkiem polskiej delegacji przy Międzynarodowym Trybunale Wojennym w Norymberdze. Warszawa: Instytut Wydawniczy „Kolumna”, 1949.
Zgłoś
Dymekx 2014-02-08, 23:24 1
@Lang zrozum to kolego, jakim cudem pominąłeś jeden fakt? My nie wątpimy w plugastwo Adiego oraz to, że pragną wymordować możliwie jak najwięcej Polaków. Niemal do czasu 39 Hitler nie przejawiał agresji wobec Polski wręcz z nią sympatyzował. Hitler to czub ze względu na Piłsudskiego cenił nasz kraj jako potencjalnego sojusznika, ale, że był niezrównoważony kiedy odmówiliśmy współpracy nagle zapragną wyrżnąć cały nasz kraj. Ze Stalinem nie mieliśmy szansy jakiejkolwiek współpracy on chciał Polski jako prowincji wybić inteligencje a pro komunistów, którzy byli by zbyt inteligentni wyczyścić jak za czystek po nieudanych staraniach zasiewu komunizmu w 1920 r. My rozpatrujemy to kto był lepszym sojusznikiem Hitler czy Stalin. Wermaht i AC to obie zbrodnicze kurwy jedna biła na głowę drugą w efektywności dokonywani zbrodni. Żaden z nas nawet cząstką nie sympatyzuje z którymś z tych panów my tylko patrzymy kto był potencjalnym sojusznikiem.
Zgłoś
myfault 2014-02-09, 7:27
tępych hujów piszących peany na cześć hitlera co o generplan ost nie slyszeli jest tu zdecydowanie za duzo
Zgłoś
milosciprzyjazn 2014-02-09, 11:53
Hitler - tak bardzo lewicowy ;D
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem