Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie "Legia" tylko "legia" a dlaczego to bo to gówno a nie klub, i nie nie kibicuje piłce nożnej ale moi koledzy tak siedzą już w piłce dobre 20 lat
@RoHunter
No i co z tego? Jak mówię to jest tak chujowa liga że tu każdy może wygrać z każdym, przykład? TSP oklepało Legie, Lecha po czym przegrało z ogórami. Stary gdyby nie sędziowie to Legia nigdy by mistrza nie miała.
Irlandczycy nie oklepali Legii, tylko zremisowali. Lech przejebał z ludźmy którzy z 9/11 mają półamatorskie kontrakty, bo studiują.
Najwięcej w tym i poprzednim sezonie decydujących pomyłek na korzyść drużyny miał Lech. Legia dostawała ewentualnie pomyłki ale decydujące o wygranej 1 bramka czy dwoma.
Legia ojebała Celtic. Lech przejebał z ludźmi znanymi tylko z cieszynek. jakieś jeszcze pytania?
Już niektóre to robią z pilotami, w internecie widziałem, Kate Jones, polecam, fajnie dupke jej porobił pilot Dorcel Airlines
Pewnie Legii pomagają zawsze sędziowie, a przeciwko twojej słabej drużynie wszyscy są w zmowie nienawiści i wam przeszkadzają w wygrywaniu. Wasze śmieszne kluby nigdy nie będą tak dobrze zarządzane jak Legia przy Leśnym.
W zaufaniu powiem Ci, że miał bardzo podekscytowany głos, także nie możesz zmarnować takiej okazji.
Co do Legii.. klub jak klub.
Nie kibicuję nikomu, podchodzę z rezerwą do wszystkiego, co związane jest z rodzimą piłką.
Ale do ciężkiej kurwy ze wsi, żeby najeżdżać na cudzy klub w internecie, to już trzeba mieć naprawdę mikropenisa oraz niedojebanie mózgowe.
Legia zdobyła mistrza? No zdobyła. I chuj. Za to szacun.
Czy pomogli sędziowie? Chuj mi to oceniać. Jeśli tak, to nie pierwszy i nie ostatni raz. Gdyby sędziowie pomagali Waszym rodzimym klubom, szczalibyście z zachwytu. Także ogarnijcie się i skończcie pierdolić, bo tego czytać się da.
Ogólnie mógłbym jeszcze przyczepić się opraw meczowych, gdzie Legia z Widzewem zdecydowanie prowadzą na polskich stadionach od kilku lat. dlatego też do ich kibiców nic, ale to kurwa nic nie mam, a wręcz ich szanuję.
Jeśli tacy z Was kibice - prawdziwi Kibice, to zróbcie kurwa patriotyczne oprawy na wzór tego, co odpierdala ów stołeczny klub. Śmiało. Drzeć mordę na stadionie potrafi każdy, wyzywać i napierdalać na innych. A hymn Polski odśpiewać potrafią nieliczni.
Rzekłem.
No St.Patrick pokazał nam w pierwszym meczu co jest wart ten mistrz Polski...
I nie rozjechała wszystkich to raz a dwa sędziowie też jej bardzo pomogli.
W naszej ogórkowej lidze być mistrzem i szczycić się tym, to jak szczycić się byciem najlepszą kurwą w mieście. Ogólnie to jebać legie.
Kretynie, zobacz sobie tabelę na weszlo uwzględniającą pomyłki sędziowskie, Legia nadal była w niej pierwsza, bo sędziowie wcale nie mniej pomagali Lechowi, tylko o tym się tyle nie mówiło, bo Legia jest po prostu hejtowana w całym kraju.
Co do księży to masz jakiś uraz ?
Proboszcz cie bolcował ?
Nie oceniasz, pewnie i nie oglądasz i chuja się znasz, to po co się odzywasz ?
A teraz spierdalaj do proboszcza Twojej parafii, pytał się o Ciebie.
W zaufaniu powiem Ci, że miał bardzo podekscytowany głos, także nie możesz zmarnować takiej okazji
A powiedział ci to kiedy klęczałeś po jego stronie konfesjonału pod sutanną ?
Ahaha ciśnięcie po czyjejś religii jest spoko nawet jeśli to religia twojego kraju ? To że zawyżasz wiek w necie nie znaczy że możesz robić co ci się podoba bo nie lubisz chodzić na spotkania do bierzmowania, to przez te spotkania nie lubisz swojego proboszcza ? Smutne.
Ale do ciężkiej kurwy ze wsi, żeby najeżdżać na cudzy klub w internecie, to już trzeba mieć naprawdę mikropenisa oraz niedojebanie mózgowe.
Jebany hipokryto, co teraz ? Mam cie brać na serio czy masz niedojebanie umysłowe ?
Najeżdżasz na kogoś w necie nie znając tematu i srasz o copypaste nawet nie mojego autorstwa, wypierdalaj na paradę równości szerzyć swoje ideały.
I jeszcze ten tekścik tak bardzo sadolowy, a teraz spierdalaj, hohoh, jaki musisz mieć duży respekt w gimbazie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów