Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:50
🔥 Adin.dwa.tri ... Malcziki - teraz popularne
John_Yonderbrack Dzisiaj 18:21 1
I dobrze.
Jebac te kurwy ruSSkie
Zgłoś
arcan86 Dzisiaj 19:36
smc napisał/a:

Mogło jeszcze 50ha uprawy pójść z dymem...

Nie zesrajcie się z tą waszą poprawnością z tvnu, tvp czy innego gówna. Mam już serdecznie dość tego waszego pierdolenia o wyższości rosyjskiego spierdolenia nad ukraińskim. Jeszcze będziecie płakać jak ukropski motłoch będzie wam córki ruchał. Jebał was pies. A tak w ogóle ten film to lipa i chuj.
Uprzedzając wasze komentarze spieszę z odpowiedziami : tak jestem ruski troll, tak daje dupy ruskim, tak liże im pały, tak mam córkę, tak mam kartę mobilizacyjną, tak wiem, że chuj mnie strzeli. Dobrej nocy skurwysyny.
Zgłoś
Ukasz995 Dzisiaj 19:42 1
Jak ruski tak głupi
Zgłoś
drakasraka Dzisiaj 19:55
ukr + tiktok = spalony kombajn, teraz postawmy sobie pytanie jak ukraince nie radzą sobie z obsługą ognia to co by zrobili z TomaHowkami?
Zgłoś
potwor_z_gowna Dzisiaj 20:13 1
Jedno z drugim nie ma nic wspolnego...
Dwa różne kombajny
Zgłoś
skywalker75 Dzisiaj 20:16 1
arcan86 napisał/a:

Nie zesrajcie się z tą waszą poprawnością z tvnu, tvp czy innego gówna. Mam już serdecznie dość tego waszego pierdolenia o wyższości rosyjskiego spierdolenia nad ukraińskim. Jeszcze będziecie płakać jak ukropski motłoch będzie wam córki ruchał. Jebał was pies. A tak w ogóle ten film to lipa i chuj.
Uprzedzając wasze komentarze spieszę z odpowiedziami : tak jestem ruski troll, tak daje dupy ruskim, tak liże im pały, tak mam córkę, tak mam kartę mobilizacyjną, tak wiem, że chuj mnie strzeli. Dobrej nocy skurwysyny.

Hmm...skoro już wiesz kim jesteś, to tylko powiem, że matka to chyba cię w niepranej onucy po starym, nosiła przez pierwszy rok życia

czarna fortuna
Zgłoś
shoe5maker Dzisiaj 20:48
Amerykanin odmówił kolaboracji.
Zgłoś
waloos Dzisiaj 21:02
Dałem piwko, bo w sumie jako mem jest śmieszne.
Ale jak się człowiek bliżej przyjrzy to widać, że kombajny się różnią. Zwróćcie uwagę na drabinkę tego spalonego i tego gdzie zakładają oponę. Poręcze są inne.
Zgłoś
PeterNORTH Dzisiaj 21:09
widziałem dużo filmów z tym podpalaniem gazu w oponie.

serio nie ma innej możliwości założenia i napompowania czy jest szybciej ? o chuj chodzi?

jest tu jakiś ekspert o takich spraw?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów