Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebac te kurwy ruSSkie
Mogło jeszcze 50ha uprawy pójść z dymem...
Nie zesrajcie się z tą waszą poprawnością z tvnu, tvp czy innego gówna. Mam już serdecznie dość tego waszego pierdolenia o wyższości rosyjskiego spierdolenia nad ukraińskim. Jeszcze będziecie płakać jak ukropski motłoch będzie wam córki ruchał. Jebał was pies. A tak w ogóle ten film to lipa i chuj.
Uprzedzając wasze komentarze spieszę z odpowiedziami : tak jestem ruski troll, tak daje dupy ruskim, tak liże im pały, tak mam córkę, tak mam kartę mobilizacyjną, tak wiem, że chuj mnie strzeli. Dobrej nocy skurwysyny.
Dwa różne kombajny
Nie zesrajcie się z tą waszą poprawnością z tvnu, tvp czy innego gówna. Mam już serdecznie dość tego waszego pierdolenia o wyższości rosyjskiego spierdolenia nad ukraińskim. Jeszcze będziecie płakać jak ukropski motłoch będzie wam córki ruchał. Jebał was pies. A tak w ogóle ten film to lipa i chuj.
Uprzedzając wasze komentarze spieszę z odpowiedziami : tak jestem ruski troll, tak daje dupy ruskim, tak liże im pały, tak mam córkę, tak mam kartę mobilizacyjną, tak wiem, że chuj mnie strzeli. Dobrej nocy skurwysyny.
Hmm...skoro już wiesz kim jesteś, to tylko powiem, że matka to chyba cię w niepranej onucy po starym, nosiła przez pierwszy rok życia
Ale jak się człowiek bliżej przyjrzy to widać, że kombajny się różnią. Zwróćcie uwagę na drabinkę tego spalonego i tego gdzie zakładają oponę. Poręcze są inne.
serio nie ma innej możliwości założenia i napompowania czy jest szybciej ? o chuj chodzi?
jest tu jakiś ekspert o takich spraw?
Dwa różne filmy sklejone w jeden.
nikt kurwa nie widział, dwa filmy, dwa inne kombajny i różne pola
widziałem dużo filmów z tym podpalaniem gazu w oponie.
serio nie ma innej możliwości założenia i napompowania czy jest szybciej ? o chuj chodzi?
jest tu jakiś ekspert o takich spraw?
Nie założysz takiej opony łyżką. Trzeba zdjąć koło, zawieźć na maszynę, założyć oponę i przywieźć spowrotem. Pół dnia roboty.
A tak pyk i po sprawie.
I tak trudno było się przyznać?Uprzedzając wasze komentarze spieszę z odpowiedziami : tak jestem ruski troll, tak daje dupy ruskim, tak liże im pały, tak mam córkę, tak mam kartę mobilizacyjną, tak wiem, że chuj mnie strzeli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów