📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:50
🔥
Adin.dwa.tri ... Malcziki
- teraz popularne
I dobrze.
Jebac te kurwy ruSSkie
Jebac te kurwy ruSSkie
smc napisał/a:
Mogło jeszcze 50ha uprawy pójść z dymem...
Nie zesrajcie się z tą waszą poprawnością z tvnu, tvp czy innego gówna. Mam już serdecznie dość tego waszego pierdolenia o wyższości rosyjskiego spierdolenia nad ukraińskim. Jeszcze będziecie płakać jak ukropski motłoch będzie wam córki ruchał. Jebał was pies. A tak w ogóle ten film to lipa i chuj.
Uprzedzając wasze komentarze spieszę z odpowiedziami : tak jestem ruski troll, tak daje dupy ruskim, tak liże im pały, tak mam córkę, tak mam kartę mobilizacyjną, tak wiem, że chuj mnie strzeli. Dobrej nocy skurwysyny.
ukr + tiktok = spalony kombajn, teraz postawmy sobie pytanie jak ukraince nie radzą sobie z obsługą ognia to co by zrobili z TomaHowkami?
Jedno z drugim nie ma nic wspolnego...
Dwa różne kombajny
Dwa różne kombajny
arcan86 napisał/a:
Nie zesrajcie się z tą waszą poprawnością z tvnu, tvp czy innego gówna. Mam już serdecznie dość tego waszego pierdolenia o wyższości rosyjskiego spierdolenia nad ukraińskim. Jeszcze będziecie płakać jak ukropski motłoch będzie wam córki ruchał. Jebał was pies. A tak w ogóle ten film to lipa i chuj.
Uprzedzając wasze komentarze spieszę z odpowiedziami : tak jestem ruski troll, tak daje dupy ruskim, tak liże im pały, tak mam córkę, tak mam kartę mobilizacyjną, tak wiem, że chuj mnie strzeli. Dobrej nocy skurwysyny.
Hmm...skoro już wiesz kim jesteś, to tylko powiem, że matka to chyba cię w niepranej onucy po starym, nosiła przez pierwszy rok życia
Ale jak się człowiek bliżej przyjrzy to widać, że kombajny się różnią. Zwróćcie uwagę na drabinkę tego spalonego i tego gdzie zakładają oponę. Poręcze są inne.
Ale jak się człowiek bliżej przyjrzy to widać, że kombajny się różnią. Zwróćcie uwagę na drabinkę tego spalonego i tego gdzie zakładają oponę. Poręcze są inne.
widziałem dużo filmów z tym podpalaniem gazu w oponie.
serio nie ma innej możliwości założenia i napompowania czy jest szybciej ? o chuj chodzi?
jest tu jakiś ekspert o takich spraw?
serio nie ma innej możliwości założenia i napompowania czy jest szybciej ? o chuj chodzi?
jest tu jakiś ekspert o takich spraw?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów