tak wiem, czekam na warna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Heheszki. Ja to ten na łóżku, bo mnie nikt nie lubi Ale przynajmniej mam łóżko
Pleso93 napisał/a:
Nieee, to starzy repowskiego. Poznaję, bo jeden mi służył, ale go sprzedałem za szczotkę do kibla, bo był do niczego.
Pocisk adekwatny do avataru
Ehh kocham ten sadolowy klimat, każdy jedzie na każdego nawet pod postem który miesza z "błotem" adminów
Warna nie dostaniesz bo jedni i drudzy to czarne kurwy
admini sadola to pizdy jeden juz mi dał chyba 3 warny za to że kurwa pisze z jebanym capsloockiem wtf xd
lajtek12 napisał/a:
admini sadola to pizdy jeden juz mi dał chyba 3 warny za to że kurwa pisze z jebanym capsloockiem wtf xd
Akceptowałeś [REGULAMIN] zakładając tutaj konto, więc musisz być intelektualnym impotentem wyzywając kogoś od pizd z powodu, że ukarał Cię za jego złamanie
Poza tym, dostałeś jedno ostrzeżenie o wartości 1.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów