Dust Devil, wybacz, ale jesteś idiotą. Nie ma czegoś takiego jak Rosja i Polska [to tak na wstępie] i nie ma czegoś takiego, jak "Araby zalewają Francję, wojsko francuskie zostaje zniszczone". Jesteś aż takim idiotą, że nie rozumiesz, iż to nie wojsko zostanie zniszczone, po prostu rasa żołnierzy się zmieni. Już teraz jest ich duży odsetek w wojsku francuskim, coraz większy w rządzie, w samorządach. Tu nie będzie żadnej wojny, pewnego dnia biali ludzie znikną z powodu krzyżówki genów, a islam będzie niepodzielnie rządzić Europą, Polską też. Mamy tak głupie społeczeństwo, że chociażby gwałcili dziennie na ulicach setki kobiet [Polkom pewnie by się to podobało, egzotyczna przygoda...w kraju!!], to telewizja i czasopisma zrobiłyby z tego modę.
Mój drogi, sam jesteś idiotą, skoro nie zauważyłeś hektolitrów ironii w mojej wypowiedzi. Stwierdzam, że chujowe z tobą byłby konwersacje, bo każdą ironiczną wypowiedź brałbyś za szczere stwierdzenie. Więcej dystansu do świata, a w szczególności do tego portalu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów