18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
lg0r 2012-07-19, 12:43 1
przegazówke stosuje sie w motocyklach przy redukcji, samochody maja synchro juz od chuja lat, a corolla ae86 tez juz je miala, chodzi o to, ze w auto w tym momencie delikatnie zarzuca tylem(lekka nadsterownosc), a przednionapedowki nie wykazuja podsterownosci.
Zgłoś
wrc1 2012-07-19, 12:57 1
"U nas to tylko mistrzowie prostej..."

rzad u nas buduje tylko stadiony pilkarskie, ktore beda wykorzystywane tylko kilka razy w roku, abysmy mogli przegrywac u siebie.
o torach wyscigowych tak jak w UK lub Niemczech, czy w Japonii tak jak na filmie mozna zapomniec na tym zadupiu :/
Zgłoś
teka86 2012-07-19, 13:23
piwo ! sam jeżdże corollą z '80 roku, ke70 !
Zgłoś
S................n 2012-07-19, 15:48
lg0r napisał/a:

przegazówke stosuje sie w motocyklach przy redukcji, samochody maja synchro juz od chuja lat, a corolla ae86 tez juz je miala, chodzi o to, ze w auto w tym momencie delikatnie zarzuca tylem(lekka nadsterownosc), a przednionapedowki nie wykazuja podsterownosci.

Czekaj, muszę screena jebnąć tego tłumaczenia, nada się do tematu "Dowcip rewelka" na racingforum
Zgłoś
DBstep 2012-07-19, 15:51
powoluku napisał/a:

skyline przegral wiec nie kumam komentarza

Skyline jest nowszy i lepszy na papierze od AE86 z... 86 roku. I Keichii prowadził właśnie tę Toyotę a nie Nissana.
Zgłoś
S................n 2012-07-19, 16:19 1
DBstep napisał/a:

Skyline jest nowszy i lepszy na papierze od AE86 z... 86 roku. I Keichii prowadził właśnie tę Toyotę a nie Nissana.

Wypadałoby jednak też nadmienić, że obie Toyki są porobione. Jedna przez TRD (Toyota Racing Development), druga przez Boss. TRD, którą prowadzi Keiichi ma 165 KM, druga jest mocniejsza - 200 KM. Sky z tego co zrozumiałem jest kompletną serią - GT-R Vspec, czyli 332 KM i coś ponad 1,5 tony wagi (Vspec jest generalnie lżejszy o ok. 100 kg od normalnego GT-Ra), gdzie Toyki ważą zapewne w okolicach 900 kg (nie umiem czytać tych znaczków i nie wiem jak je tam odchudzali).

Biorąc więc pod uwagę, że tor nie ma jakichś zajebistych prostych, to mocą dużo nie ugra. Poza tym mocniejsza Toyota ma podobny stosunek mocy do wagi jak w GT-R.

To tak na krótko w razie gdyby ktoś za bardzo się podniecił jak to stara Corolla opierdala bez masła legendarnego GT-Ra. Co jednak nie umniejsza umiejętności Keiichi'ego bo kręcił najlepsze czasy najsłabszym pod względem mocy autem.
Zgłoś
chudy179 2012-07-19, 17:32
Zobaczyłem początek i już piwko leci:)))))
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem