Bezpośrednie trafienie otrzymał Leopard 2A4TR który po trafieniu w skład amunicji znajdujący się w kadłubie natychmiast eksplodował, niszcząc przy okazji znajdujący się bardzo blisko (na filmie widać jak się przesuwa na tył Leosia) M60T. W ataku uszkodzony/zniszczony został też podobno jeden z tureckich APC. Który dokładnie nie pamiętam. Sorry za jakość nic lepszego nie znalazłem. W sumie wg różnych źródeł zginęło od 7 do 13 tureckich żołnierzy.
Bezpośrednie trafienie otrzymał Leopard 2A4TR który po trafieniu w skład amunicji znajdujący się w kadłubie natychmiast eksplodował, niszcząc przy okazji znajdujący się bardzo blisko (na filmie widać jak się przesuwa na tył Leosia) M60T. W ataku uszkodzony/zniszczony został też podobno jeden z tureckich APC. Który dokładnie nie pamiętam. Sorry za jakość nic lepszego nie znalazłem. W sumie wg różnych źródeł zginęło od 7 do 13 tureckich żołnierzy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie przeraża to, że rakieta za 15 tysięcy USD niszczy czołg, który UŻYWANY i BEZ OSPRZĘTU jest wart około 1.5 mln EURO. A gdzie jeszcze koszt wyszkolenia, uzbrojenia i serwisowania tych maszyn. Jestem ciekaw jak konkurs wypada na tle najnowszych wersji rosyjskich czołgów.
To Rosyjski atgm i jest dość skuteczny. Ogólnie czołgi to już przeszłość, w Iraku gość z rpg unieruchomił abramsa i przy okazji cały pluton tych czołgów bo musieli osłaniać uszkodzony czołg i dopilnować jego całkowitego zniszczenia by nie wyszedł na jaw sekret ich mitycznego pancerza.
Piwo za walczących Kurdów - nie mylić z brudnymi talibami czy innym ścierwem.
Kurdowie to jest brudne zdziczałe scierow jak Palestyńczycy czy talibowie.
Piwo za walczących Kurdów - nie mylić z brudnymi talibami czy innym ścierwem.
Dokładnie kolego dokładnie
Sam jesteś ścierwo, nie znasz historii, nie znasz tych ludzi to nie wypowiadaj się
Sam jesteś ścierwo, nie znasz historii, nie znasz tych ludzi to nie wypowiadaj się
Kurdowie tłamsili Turków, teraz Turkowie się odwdzięczają. Proponuję jednak zajrzeć do historii
O mamy Wyznawcę Yahwe tutaj. XD
Kurdowie tłamsili Turków, teraz Turkowie się odwdzięczają. Proponuję jednak zajrzeć do historii
wielki szacun dla kurduw a ciebie wiewior jebal pies w dupe
Oczywiście że znam dlatego piszę że to brudune zdziczałe ścierwo.
Pudło. Jestem ateista cwelu
A w tym twoim kościółku, to niby do kogo się modlicie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów