📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba w następnej paradzie weźmie udział Kyle Rittenhouse, w sumie ma rzut beretem.
mygyry napisał/a:
Rozumiem że biali wyjdą na ulicę niszcząc i kradnąc wszystko wokół?
A co wejdziesz do czarnej dzielnicy i co pierodlisz z murzyńskego domu....chyba tylko smród bo tam nic nie ma ..
Jesse.Pinkman napisał/a:
Biali nie stoją w hierarchii niżej od zwierząt i nie odpierdalają takich akcji. Czarne gówno rozjeżdżające ludzi już tak. To nas odróżnia od tych dzikusów.
W styczniu 1998 roku, po meczu koszykówki Czarnych Słupsk z AZS Zagaz Koszalin wybuchły kilkudniowe zamieszki w Słupsku. Bezpośrednią przyczyną była śmierć jednego z kibiców, 13-letniego Przemysława Czai oraz próba zatuszowania przez policję i prokuraturę jej okoliczności.
Jak myślisz, tam się Murzynki napierdalały z policją czy raczej wyłącznie biali?
Juzwa napisał/a:
W styczniu 1998 roku, po meczu koszykówki Czarnych Słupsk z AZS Zagaz Koszalin wybuchły kilkudniowe zamieszki w Słupsku. Bezpośrednią przyczyną była śmierć jednego z kibiców, 13-letniego Przemysława Czai oraz próba zatuszowania przez policję i prokuraturę jej okoliczności.
Jak myślisz, tam się Murzynki napierdalały z policją czy raczej wyłącznie biali?
ty ostatni cymbale wróc do '89 i solidarność albo lepiej do '45 i partyzantki - czy były jakies realne powody, aby wznieść te 'zamieszki' ? BLM i realne powody zamieszek(śmierć wielu białych, strata majątków - podpalenia) = brak
Znajdujesz cos sprzed prawie ćwierćwiecza i porównujesz to do amerykańskiego syfu gdzie od wielu lat takie zamieszki jak w Słupsku byłby niezauważalne gdybyś był na bieżąco z tamtym syfem.
jesteś niczym poza ruskim trollem taguj #60kopiejekzawpis
Przygłupie Smartghetto, poparzyłeś się gorącym mlekiem rano debilu? Napisałbym ci coś o tym żebyś ewentualnie pospiesznie udał się w inne miejsce, ale nie chcę dostać bananka. Moje zdanie jest moją wyłączną sprawą, a ty z łaski swojej złam ryj na schodach.
W TV pis: Tusk przejeżdża przez Mławę
minimango.pl napisał/a:
W TV pis: Tusk przejeżdża przez Mławę
Ta. I dlaczego nie myślał o tych dzieciach które mógł zabić z przedszkola co go tam nie ma ale mogło być.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów