📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale nawet najbardziej wkurwiająca kobieta czyli stara baba, albo żona nie zachowuje się jak to gówno - politycznie poprawnie nazywane niga. Ich przodkowie ewidentnie nie zeszli na ziemię z własnej woli, tylko za wkurwianie małp zostali zrzuceni z drzew i powiedziano "zapraszam wypierdalać".
Jebane czarne małpy z Afryki,dzięki białym dzisiaj mają wszystko,jebane bambusy zlapane w siatkę na plaży
murzynki to samice nie kobiety.
pacyfikacja i dożywotni zakaz wstępu na lotnisko, a nawet na wszystkie lotniska,
oglądają wszystkie te filmy ewolucja zatacza krąg, czarni zaczynają cofać się, odeszły strupy od dupy, dostali za dużo swobody i praw i odpierdalać zaczyna tym co mają czarniejsze geny, tego nawet Darwin nie przewidział
oglądają wszystkie te filmy ewolucja zatacza krąg, czarni zaczynają cofać się, odeszły strupy od dupy, dostali za dużo swobody i praw i odpierdalać zaczyna tym co mają czarniejsze geny, tego nawet Darwin nie przewidział
Czarne gówna....
Czy ja dobrze widzę, czarni ochroniarze i kobiety-ochroniarze, ogólnie nie zrobiły nic. Czarni nie zrobili nic, bo nie będą przeszkadzać siostrom rasowym, a babki nie zrobiły nic bo zwykle niewiele mogą zrobić. Wszystkich bym zwolnił na zbity ryj, bo na lotnisku coś takiego... kurwa u nas na Okęciu łażą z psami rodem z Mordoru i z karabinami w rękach [czasem]. Ale w USA też kurwa masz w chuj kontrolę, zdejmij buty, wywal buteleczki pow. 100 ml, kto ci spakował torbę, wywiad osobisty jak masz pecha... i wszystko to by jakaś czarna wariatka rozjebała ci głowę jakimś ciężkim przedmiotem, bo wpadła jak to zwykle w szał bez powodu.
jak zwykle jebane czarne bydło. Nie ma tam żadnego normalnego ochroniarza co by jednaj i drugiej czarnej małpie w mordę wyjebał??!?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów