Ale już nie będzie, bo nie żyje. Los Angeles
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Los Angeles
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mieli kilka okazji żeby go odstrzelić ale ze psy to zwierzęta stadne i cierpliwe to zadzwonili po kolegów żeby sobie wspólnie strzelnice urządzić
Stary, może to mała miejscowość przy autostradzie i nie za często im się trafia ruchomy cel. Trochę wyrozumiałości!
Zajebiście móc tak wpakować w kogoś cały magazynek i nie ponieść za to żadnych konsekwencji W następnym wcieleniu będę policjantem.
Szkoda, że podobne zasady nie obowiązują w ruchu drogowym. Pieszy wlazł na jezdnie - no to każdy kierowca może bezkarnie go rozjechać
Wystarczyłoby przestrzelić nogi i po kłopocie…ciekawy jestem czemu zawsze musza wystrzelać cały magazynek?
Z drugiej strony policjanci mieli dużo cierpliwości.
Zastanawia mnie zawsze ile osób z tu komentujących i podważających zasadność/sens/logikę zachowania szeryfów chciałoby próbować używać paralizatora lub strzelać w kończyny gdyby 3 metry przed nim stał typ z mieczem gotowy w sekundę wbić go tobie w brzuch?
Zastanawia mnie zawsze ile osób z tu komentujących i podważających zasadność/sens/logikę zachowania szeryfów chciałoby próbować używać paralizatora lub strzelać w kończyny gdyby 3 metry przed nim stał typ z mieczem gotowy w sekundę wbić go tobie w brzuch?
Spojrz ile ich bylo, czworka. Jeden z paralizatorem, i gdyby to nic nie dalo, to wtedy jego koledzy mogli by zrobic z niego durszlak. Gaz moglbyc uzyty jak sie szarpali, te maczete wyjal typ dopiero pod koniec. Moim zdaniem to kurwy zabojcy w mundurach podczas rutynowej misji. Sami sobie wybrali ryzykowny zawód.
Spojrz ile ich bylo, czworka. Jeden z paralizatorem, i gdyby to nic nie dalo, to wtedy jego koledzy mogli by zrobic z niego durszlak. Gaz moglbyc uzyty jak sie szarpali, te maczete wyjal typ dopiero pod koniec. Moim zdaniem to kurwy zabojcy w mundurach podczas rutynowej misji. Sami sobie wybrali ryzykowny zawód.
Zaryzykowałbyś swoim życiem, gdy jest możliwość spokojnego odstrzelenia przestępcy?
Po za tym jest coś takiego jak Adrealina i Taser albo gas może czasami nie działać
sięgną po broń i zaatakował. Eliminowanie takich bez zbędnych kosztów to dobro publiczne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów